Jump to content
php.lv forumi

Blackout

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Blackout's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nē, paldies, nevajag.. Viss jau ir uztaisīts.. ;)
  2. zinu, zinu.. :) To es izlaboju.. Es biju apmēram tā pat uzrakstijis.. tikai no $all_tags nevarēju dabūt ārā.. Paldies..! :)
  3. Liels, paldies..! :) Biju darijis tā pat kā tu, bet apskaidrību man deva tas print_r, jo ar echo un print izvadija: array, array, array.. tagad pielaboju un viss ir ok.. :) Paldies..
  4. MySQL man nesāgādā grūtības, bet es nesaprotu pašu principu, kā lai izvada visus unikālos vārdus arrayā.. Ir lietas, kas liekas ļoti vienkāršas, bet nu vnk. nedalec..
  5. ja godīgi, es pat nezinu, kā pareizi uzrakstīt.. $all_tags = array(); $string = mysql_query("SELECT keywords FROM prece"); $stringsql = mysql_fetch_array($string); foreach ($stringsql as $tagu_strings) { $all_tags = array_unique(array_merge($all_tags, explode(',', $tagu_strings))); print $all_tags; } kautkādu murgu pierakstiju..
  6. es līdz izvadei vēl neesmu ticis.. Mjaa, nekas nesanāk, Andra, piemērs arī neder.. Nedalec man kautkas..
  7. Paldies, visiem, ņemšu vērā.. foxsk8 - kādēļ tu nodzēsi linku uz savu piemēru, labprāt paskatītos.. ;)
  8. Andrisp: Varbūt vari parādīt, kā pareizi izvadīt..? Pieņemsim ir tabula ar precēm, keywords vienai precei ir ierakstiits: prece, datortehnika un otrai datortehnik, prece.. Kā pareizi izvilkt, atdalīt un izdarīt tā lai neatkārtojas.. Jo ja dalīšu, tikuntā izvadīs prece, datortehnika, datortehnika, prece.. kā pareizi uzrakstīt queriju un to sadalīt..? Paldies!
  9. Lieta tāda.. Tiek ierakstīti keywordi datubāzē.. Pieņemsim, tiek vienam laukam ierakstīti keywordi: auto, bmw, audi.. Kā lai dabūt ārā viņus linkos..? Izmantoju caur group by, bet tad uzreiz auto, bmw, audi izvadas linkā kā viens keywords.. kā izvilkt pareizo lauku laikam esmu sapratis... Like '%$keyword%' bet kā lai attēlo tos keywordus atsevišķi linkos..?
  10. Personīgi es daru šādi. Pie ielogošanās es uzgenerēju randomā 10 ciparu garu kodu kuru ievietoju lietotāja tabulā. Un taisu 2 cookijus, vienā lietotaajaid un otraa uzgenerēto kodu. Pie izlogošanās uzgenerēto kodu nodzēšu. Katra php faila sākumā lieku includi ar cookie pārbaudi.. Ja ir kookijs, tad pārbaudam vai sakrīt lietotāja id un lietotāja kods, ja jā tad ielogojamies..
  11. Ir gan UTF uzlikts uz tabulas lauka.. Gan dati ir latviešu valodā..
  12. Visiem tabulas laukiem uzliku encodingu UTF8_latvian! Velkot datus ārā ar mysql_queriju visi lauki atpazīst latviešu burtus izņemot vienu.. Kamā varētu būt problēma?
  13. visu dariju kā aprakstīts.. $dimg = imagecreatetruecolor($newwidth, $newheight); Bet tikuntā kvalitāte ir slikta.
  14. es jau ar to tiku galā! ;) Mani tagad kvalitāte uztrauc.. :)
×
×
  • Create New...