Jump to content
php.lv forumi

Blackout

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Blackout

  1. Nē, paldies, nevajag.. Viss jau ir uztaisīts.. ;)
  2. zinu, zinu.. :) To es izlaboju.. Es biju apmēram tā pat uzrakstijis.. tikai no $all_tags nevarēju dabūt ārā.. Paldies..! :)
  3. Liels, paldies..! :) Biju darijis tā pat kā tu, bet apskaidrību man deva tas print_r, jo ar echo un print izvadija: array, array, array.. tagad pielaboju un viss ir ok.. :) Paldies..
  4. MySQL man nesāgādā grūtības, bet es nesaprotu pašu principu, kā lai izvada visus unikālos vārdus arrayā.. Ir lietas, kas liekas ļoti vienkāršas, bet nu vnk. nedalec..
  5. ja godīgi, es pat nezinu, kā pareizi uzrakstīt.. $all_tags = array(); $string = mysql_query("SELECT keywords FROM prece"); $stringsql = mysql_fetch_array($string); foreach ($stringsql as $tagu_strings) { $all_tags = array_unique(array_merge($all_tags, explode(',', $tagu_strings))); print $all_tags; } kautkādu murgu pierakstiju..
  6. es līdz izvadei vēl neesmu ticis.. Mjaa, nekas nesanāk, Andra, piemērs arī neder.. Nedalec man kautkas..
  7. Paldies, visiem, ņemšu vērā.. foxsk8 - kādēļ tu nodzēsi linku uz savu piemēru, labprāt paskatītos.. ;)
  8. Andrisp: Varbūt vari parādīt, kā pareizi izvadīt..? Pieņemsim ir tabula ar precēm, keywords vienai precei ir ierakstiits: prece, datortehnika un otrai datortehnik, prece.. Kā pareizi izvilkt, atdalīt un izdarīt tā lai neatkārtojas.. Jo ja dalīšu, tikuntā izvadīs prece, datortehnika, datortehnika, prece.. kā pareizi uzrakstīt queriju un to sadalīt..? Paldies!
  9. Lieta tāda.. Tiek ierakstīti keywordi datubāzē.. Pieņemsim, tiek vienam laukam ierakstīti keywordi: auto, bmw, audi.. Kā lai dabūt ārā viņus linkos..? Izmantoju caur group by, bet tad uzreiz auto, bmw, audi izvadas linkā kā viens keywords.. kā izvilkt pareizo lauku laikam esmu sapratis... Like '%$keyword%' bet kā lai attēlo tos keywordus atsevišķi linkos..?
  10. Personīgi es daru šādi. Pie ielogošanās es uzgenerēju randomā 10 ciparu garu kodu kuru ievietoju lietotāja tabulā. Un taisu 2 cookijus, vienā lietotaajaid un otraa uzgenerēto kodu. Pie izlogošanās uzgenerēto kodu nodzēšu. Katra php faila sākumā lieku includi ar cookie pārbaudi.. Ja ir kookijs, tad pārbaudam vai sakrīt lietotāja id un lietotāja kods, ja jā tad ielogojamies..
  11. Ir gan UTF uzlikts uz tabulas lauka.. Gan dati ir latviešu valodā..
  12. Visiem tabulas laukiem uzliku encodingu UTF8_latvian! Velkot datus ārā ar mysql_queriju visi lauki atpazīst latviešu burtus izņemot vienu.. Kamā varētu būt problēma?
  13. visu dariju kā aprakstīts.. $dimg = imagecreatetruecolor($newwidth, $newheight); Bet tikuntā kvalitāte ir slikta.
  14. es jau ar to tiku galā! ;) Mani tagad kvalitāte uztrauc.. :)
  15. Kods bija rakstīts pirmajā manā postā http://paste.php.lv/7603?lang=php
  16. Darīts! bet tagad raksta.. Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'images/b/a.jpeg' for writing: No such file or directory in D:\wwwfiles\scripts\upload.php on line 48 Itkā uz 47 līnijas nokopēju bildi, bet nestrādā! Updated: Tiku galā, biju tik stūlbs, ka aizmirsu pārdēvēt mapīti kurā glabājas bildes.. Tad vēlviens jautājums.. Kā izdarīt tā, lai attēlu kvalitāte nezustu?
  17. Hmm, laikam ļoti stūlbs jautājums, bet kas tas ir?
  18. Sveiki! Nevaru saprast kamā kļūda.. Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in D:\wwwfiles\scripts\upload.php on line 29 Pārmēģināju visvisādus iespējamos variantus, imagecreatefromjpeg() funkcija negrib strādāt.. Nesaprotu, kamā ir vaina? Rekur kodiņš Palīdziet man lūdzu..
  19. Lielas paldies! Apmeeram uzvedi mani uz pareizaas domas.. ;)
  20. ar limit laikam sapratu.. $result = mysql_query("SELECT * from katalog LIMIT 9, 9"); tas izdos datus sākot no 10 līdz 18, ja es pareizi sapratu? Un tad no LIMIT 18, 9 Izdos nākamos 9? Paldies! Šito laikam tad sapratu.. Bet kā man ar tām tabulas kolonnām.. Būs laikam jātaisa 3 queriji katram tabulas rowam.. Vai arī to var izdarīt kautkā vienkāršāk? P.s. beidzot sataisiju datoram valodu.. ;)
  21. Uzreiz atvainojos par to, ka nerakstu ar garumziimeem un miikstinaajumiem, uz datora no kura rakstu nav latvieshu valodas. Nu tad kersimies klaat! Lieta taada, man ir mysql tabula ar informaaciju, pienjemsim, par preceem. Man ir viena liela tabula(<table>), ar 3 kolonnaam un 3 rindaam, katraa kollonaa ir jaaizvada, pienjemsim, viena prece un jaaizdara taa lai es varu to visu daliit pa lapuseem.. Kaa ir jaaizlabo shis querijs lai mainot lapaspusi mainiitos izvadiitie dati no datubaazes? $result = mysql_query("SELECT * from katalog LIMIT 9"); do { print ////////Sheit informaacijas izvade } while ($katalogq = mysql_fetch_array($result)); Un kaa pareizaak ir jaaraksta print dalju lai buutu pienjemsim taa: <table parampamap> <tr> <td>Pirmaa prece</td> <td>Otraa prece</td> <td>Treshaa prece</td> </tr> <tr> <td>Ceturtaa</td> <td>Piektaa</td> <td>sestaa</td> </tr> Un taa taalaak </table> Luudzu nesodiet stipri un nesuutiet uzreiz uz googli, taa jau rokos, neko labu nevaru atrast!
  22. Es tev neprasu, kā man saukt failus, bet gan, kā lai labāk aizver, atver datubāzi. Da kāda vispār nozīme kā es ko saucu, nēsi, jau tik stūlbs lai nesaprastu. Un jā, es zinu kas ir scripts..
  23. Tu mani nesaprati.. Pieņemsim.. ir dota lapa, nosauksim par index.php Lapā index.php ir iekšā visādi scripti, pieņemsim, balsošanas scripts, jaunumu scripts, online esošo lietotāju scripts.. Tad jautājums ir tāds, labāk ir pirms un pēc katra scripta aizvērt datu bāzi, vai vienkārši lai atveras datubāze index.php faila sākumā un tā lai paliek?
  24. nu es nedomāju tieši par vienu queriju.. Pieņemsim, man ir ziņu scripts ar commentiem.. pievienoties pirms scripta un atvienoties pēc scripta? Vai arī vnk. visam index failam uzmest..?
×
×
  • Create New...