Maaren Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Ko jūs domājat par hostingu ārzemēs? Izdomāju paskatīties, kādus hostinga plānus piedāvā ārzemēs.. Atvēru, pieņemsim, http://www.siteground.com/ .. Nu brīnišķīgi jau viss izskatās.. Kādas ir jūsu domas/pieredze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Nu ko lai saka? Es teiktu, ka par 6$ mēnesī nemaz nav slikti, pēc tā kas tur rakstīts. Vienīgi, trafika ierobežojums, lai arī liels, taču tomēr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Tad jau labāk paņem http://www.hostgator.com/shared.shtml - pa $13 mēnesī bez trafika limita, ja naudas žēl, tad pa $5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 pieņemot ka viens hits nav vairāk par 1mb, tad ar 7500gb sanāk (7500 * 1024) / (31 * 24 * 60 * 60) = 2.8 hiti sekundē nonstopā, vai tāds ierobežojums ir saucams par ierobežojumu hostingam par $6 mēnesī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Es principa pēc neietu tajā minētajā veidojumā hostēties kamēr man kād gudrinieks nepateiktu, ka tas tiešām ir to vērts un serviss ir ok. Savādāk man tādi `ahujenni pārākie` piedāvājumi neliekas nopietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 To gan es nesaprotu kāpēc jāņem hostings ārzemēs, ir daudzi hostingi, kas ir Latvijā ar serveriem ārzemēs, un pat nav nemaz tik dārgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandinieks Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 To gan es nesaprotu kāpēc jāņem hostings ārzemēs, ir daudzi hostingi, kas ir Latvijā ar serveriem ārzemēs, un pat nav nemaz tik dārgi. jaa, un uz kuriem ir sakrameti entie torentra trackeri un serveris cepaas kaa vecmutere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts