Jump to content
php.lv forumi

archux

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    193
  • Joined

  • Last visited

About archux

  • Birthday 09/19/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.itap.lv/
  • Skype
    itap.lv

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ireland / Germany / Latvia

archux's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. OK, @Kasspars vai tev ir pieredze ar LV pastu ar api ?
  2. Kurpirkt un salidzini izmanto tikai LV feedus. Krieviskais, netiekot izmantots. Tā man abi atbildēja. Par Feed, laikam ka Googla places jataisa... Kāda pieredze ir ar google billing un api keys? Ir kadam bez piekrišanas nosuknēts no kartes? Vai ir pieredze kad sasniedz to limitu ? Vai vel jo projam 200$ ikmēneša kredīts tiek dots?
  3. Radās klientam jautājums vai var dabut līdzīgu adrešu meklētāju kāds ir 1a.lv piegādes adresej. Interese vai ir kaut kas tāds gatavs pieejams no pasta vai kā svādāk to viņi paveica? Plus jautājums ir par Latvisko/Krievisko XML barošanu uz kurpirkt un salidzini... Vai kadam ir pieredze ar to ?
  4. lvhost.info - tas pats Raivo K... pasūtīja pie manis VPS, apmaksāja un tad pirms nakoša rēķina vnk izkūpēja zilā gaisā... skype rādās online gan offline bet ignorē un neatbild... Nesmuki ... Bet ko nu padarīsi, ja 16 gadus vecs, tad jau tā ar uzvedas! p.s. ownhost.info domēnu es viņam ar uzdāvinaju, piedāvāju lai liek to domēnu kur grib, tā ar atbilde zero.... tad nu tapēc daži arī redz: Welcome ! Site ownhost.info just created. Real content coming soon... Saulainu dienu visiem :)
  5. Baigi baigi rich bitch... Kā sacīt jāsaka, ITAP nav jauniņais hostinga lietās... Par to, ka es esot viena persona man gan šaubas māc... Šā vai tā lai būtu redzama kvalitāte un darbības stabilums, ir vajadzīgs laiks.. savādāk es neko nevaru pierādīt, par ko nāku ar jaunu nosaukumu... Tas, ja domājiet ka ir SIA tad uzreiz ir vairāki cilvēki par to gan Jūs šaubāties... Jebkurš IK var pieņemt darbā cilvēkus... arī Martiņš no vps.lv, ka ienāk un tad pazūd, jā es zinu tādus daudzus kantorus arī... Un tas ir stulbi... varu teikt kā ir, es neesmu no tādiem, un šis nav man tikai tads izklaides variants, sasaukt cilvēkus un tad visus uzmest... Ko tur runāt, vnk slēdziet topiku ciet, un pēc kāda laika varēsim atkal pačatot, redzot kvalitāti un darbību... Tad arī varēsim spriest - kas ir kas...
  6. tas pats ownhost.info... bija uz vps servera itap.lv atslēgts jo neatbild un rēķinus nākošos negrib maksāt... tagad LHC.lv reseller ;)
  7. manis pēc domājiet ko gribiet, viena vai piecas personas... Tam nav starpības... Jus vienmēr visi esiet ar negatīvu atsauksmi tendēti... ta kā es nemaz neko citu te nevaru pateikt :D
  8. Agrāk bija cits nosaukums, par kuru negribu runāt, mācījušies esam no kļūdam un pieredzes, kas iegūta strādjot kā sadarbības partneriem ar citiem uzņēmumiem... Par spam runājot, iedevām vienam kantorim izsūtīt un nekavējoties saņemot šādu grāvienu mūsu lauciņā, palūdzām pārtraukt izsūtīšanu nekavējoties... Rīcība ļoti nekompotenta... Par to esam ļoti sašutuši! Vēlreiz atvainojamies, par sagādātajām neērtībam + interesentiem, kur mēs dabūjam e-pasta adreses: - pubilski pieejama informācija izmantojot whois konkrētiem domēniem, kas tika atrasti ar dažādu meklētāju un statistiku palīdzību! Ar cieņu ITAP
  9. Uz mac nebiju skatījies, liels paldies, vai arī citās sadaļās ir kaut kas tāds?
  10. Sveiki, Labdien, Labvakar interesentiem! * Par uzņēmumu: o www.itap.lv - itap hostings / DC pakalpojumi o Uzņēmums dibināts 2007. gadā 17. oktobris o Uzņēmējdarbības forma: Individuālais komersants / Pašnodarbinātais * Piedāvātais pakalpojums: o Pakalpojuma veids: Shared hosting/Virtual hosting/Dedicated serveri/u.c o Pakalpojuma apraksts: Jūsu sludinājuma teksts o Pakalpojuma cena: sākot no 1.05 LVL/mēnesī līdz ... (viss atkarīgs no tā kas interesē) * Infrastruktūra: o Pieslēgumu skaits un veids internetam: kopumā datu centram vairāk kā 150 Gbit ar pieslēgumiem: * Deutsche Telekom: 4 x 10 GBit * Level 3: 4 x 10 GBit * Global Crossing: 2 x 10 GBit * cogent: 2 x 10 GBit * interoute: 2 x 10 GBit * DE-CIX: 4 x 10 GBit * ECIX: 2 x 10 GBit o Energoapgāde: Kopā 8 MW / ir 2 dīzeļģeneratori, kas pieslēgti pie divām 26000L tvertnēm, protams UPS.. u.c. sikāk lapā.. o Serveru arhitektūra: x86_32/x86_64 - Fujitsu ražotājs o Rezerves kopijas: Ir - hostingam, klients pats var uzstādīt papildus backup (hostingam un vps dublēta kopēšana ar RAID + izdalīts data storage, kas pieejams tikai administrācijai) * PHP: o PHP versija: 5.2.17 / Cita? - Jā, iegādājoties VPS o PHP moduļi: Kādus vajag? Tādus pieliksim klāt? ja būs specifiska konfigurācija tad > VPS o PHP drošība: Suhosin / eAccelerator / Zend Optimizer o Cits: Iespējama privāta PHP konfigurācija, .htacces failu atbalsts. * DB: o MySQL: 5.0.88 - atkarīgs no plāna, ja ir mysql tad bez ierobežojumiem uz skaitu... vājāks tarifs mazāk konekcijas atļautas o PostgreSQL: Nav - ja vajag būs o SQLite: Nav - ja vajag būs o Oracle: Nav - ja vajag būs o Cita: Nav - ja vajag būs * OS: o Kāda OS: CentOS iespējams arī uz Windows o Lietotāji: kā ftp lietotāji, neierobežoti o Web serveris: Apache 2.2 o Ierobežojumi: Viss izriet no tarifu plāna minimalais ir 128 Mb o Uploadošana: FTP / HTTPs(caur vadības paneli) o Vadības panelis: ISPmanager o Vai ir pieejams shell: Hostingam nav o Vai ir pieejama izdalīta IP: ir - atkarīgs no tarifu plāna (bezmaksas - pēc pieprasījuma) o Vai ir pieejams SSL: ir, atkarīgs no tarifu plāna o Vai ir pieejams cron/scheduler: ir (bez limitiem) * Citas programmēšanas valodas: o Fast CGI - 2.3.5 * Administratīvie jautājumi: o Fiziskas pieejas nav! o Atbalsta dienests: Sazvanoties/SMS/Skype/E-pasts/Ticket sistēma... (reaģēšanas laiks līdz 5 h - atkarīgs no noslogojuma) o Rēķinu apmaksas varianti: Pārskaitījums - standartā, SMS/PayPal - Pēc pieprasījuma vai vienošanās Iespējams, ka daudz ko esmu piemirsis pateikt, bet visā būtībā virspusējam ieskatam ir!
  11. paldies labaiss tiešām viss strādā, tik vajadzeja šo to pārprogrammēt... bet tas nu tā! par notepad, izmantoju v5.4.5 (UNICODE) versiju, strādā teicami! Bet vispar standarta skatu failus ar windows notepad! Var slēgt ciet liels paldies!
  12. man arī ir vecā versija, kas visu laiku bļauj par updeitiem! tūlīt čekosim mPDF
×
×
  • Create New...