Jump to content
php.lv forumi

kerz

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

kerz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 1) Ar to kodu ko lai darat nezinu, bet nezināju kā meklēt vajadzīgo info 2) Paldies par palīdzību, jo aši atradu to ko vēlējos. :)
  2. Kā panākt, lai teksta laukā varētu ierakstīt tikai 200 zīmes un tam visam klāt vēl malā rādītos atlikušais zīmju skaits? $name=mysql_real_escape_string($_POST['name']); $mail=mysql_real_escape_string($_POST['mail']); $comment=mysql_real_escape_string($_POST['comment']); $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $mail = str_replace("<", "", $_POST['mail']); if(ereg("([[:alnum:]\.\-]+)(\@[[:alnum:]\.\-]+\.+)", $mail)) { $result = mysql_query("INSERT INTO news_coments (news_id, name, time, mail, comment, ip) VALUES ('$news_id','$name',CURDATE(),'$mail','$comment','$ip')",$connect); echo "<meta http-equiv=Refresh content=1;url=?action=news>"; echo "<div class='add_koments'>"; echo "Komentārs pievienots!<br>"; echo "</div>"; }
  3. vēl ir kaut kāda fīča ar mail funkciju.. konkrēti nav bijusi darīšana, bet ir dzirdēts par kaut ko tādu, tāpec es nevaru neko vairāk pateikt.
  4. kerz

    php skripts

    Uztaisi jaunu failu piemēram vardadienas.php un samet to skriptu iekshaa.. es lietoju include un man viss iet ;) <? include("vardadienas.php"); ?>
  5. es taisitu ar css textfield { height: 500 (cik vajag)px; }
  6. Bet ar align iecentrējas arī teksts kā to novērst?
  7. kerz

    valodas

    nesaprotu ko tu girbi tulkot?
  8. man liekas ka ar js ;)
  9. Ja tu pats nevari, tad kāpēc citiem ir jāvar???
  10. ir arii leetaaki pienjemami hostingi. piemeram eclub.lv 95 sant menesii par 50mb un db 95 sant uz visu laiku. Un to visu saeertina tas ka norekjinaaties ir iespejams caur telefonu.
  11. kerz

    Komentari

    var uz txt. bet skriptu raksti pats.
  12. bet tad tachu tu zini vainu ka tev tas "hostinga" serveris ir tas kas gljuko nevis taa lapa!
  13. Sameklē to kas nav demo versija. shii nav demo versija un sheit arii viss iet. man šķiet ka vainīgs ir hostings, jo subdreamer ir profesionāli izveidota.
×
×
  • Create New...