Jump to content
php.lv forumi

XXLBOY

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

XXLBOY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu ta pec ilga laika esmu gatavs apgut MySQL :) Kurs man varetu palidzet ! ( bezmaksas ) :D Man vaig visu sakot ar 0: 1.Kur noka4at normalu MySQL (links) 2.Manualis MySQL uzstadisanai (links) vai ari jusu paskaidrojumi :)
  2. XXLBOY

    Komentari

    Es gribeju pajautat ! Vai kads nevaretu man pamacit ka to MySQL uzstadit un nokonfiguret ! Moshka ja kads var tad ludzu atbildiet!
  3. XXLBOY

    Komentari

    grrr besi ara kaut kas neiet :( bac esmu laikam zabaks ! Nu pat man ir aptrucies ideju ! vai kads ludzu nevaretu pateikt kuros no augtak minetajos php failos ir jaieraksta sis wordwrap ! Man neizdodas :( :( :(
  4. XXLBOY

    Komentari

    Nu vot ! A ka tad lai es pectam uzstadu ?? Wolf pasaki kur tas wordwrap jaliek ir taja maneja scripta kas ir augstak! ludzu!!
  5. XXLBOY

    Komentari

    Es jau labprat bet ta ka nav kas man apskaidro ka to MySQL uzstadit tad jaiztiek bez ! Esmu meginajis man nesanak :(
  6. XXLBOY

    Komentari

    Eu pasakiet tiesak uzrakstiet vietu kur tas ir jaraksta ! Nee pa 20 vairak nevajadzes !
  7. XXLBOY

    Komentari

    Eu nu man neiznak kaut ka ar to wordwrap kaut kas neiet ! Vienalga rezultata nekas neiznak :( kur ir jaliek: $newtext = wordwrap($text, 20, "<br />\n"); echo $newtext
  8. XXLBOY

    Komentari

    :) nuuu :D Vai nu teisam gruti pateikt uzreiz scriptu ! Tur tak nevar but nekas gruts preiks tada limenja cilvecinjeim ka jus ? :D RESPECT :D :) man kaut ka nestrada es izmantoju so te : $newtext = wordwrap($text, 20, "<br />\n"); echo $newtext kur to vajadzetu iemest ! Es metu pie pieliktinfo.php aiz rindinam $niks = htmlspecialchars($_POST["niks"]); $teksts = htmlspecialchars($_POST["teksts"])
  9. XXLBOY

    Komentari

    nu lab soory negribeju nevienu apvainot ! Es saprotu ka jus zinat! Es tikaj gribeju prasit vai jus nevarat padalities pieredze un scriptos...... Runajot par to : Man ir script augstak minetais ! bet kad posto vairak vinjs visu postoto laiz viena rinda un tad lapa iznak horizontali baigi garaaa! Ka no ta var izbegt? Nu nez ko es tur uzrakstiju kr4 Ta lai butu piem pec cik tur zimem horizontali auto enter ( <br /> ) pasakiet ludzu ka to panakt !
  10. XXLBOY

    Komentari

    Ta fonu krasu es dabuju :D Eu ka var centret ? nu ta lai viss butu pa vidu ? un ka ievietot bilditi :) :D
  11. XXLBOY

    Komentari

    Moshka butu noradijis link uz manuali ? Tev pat to gruti izdarit ;( Nja tiesam gruti jums palidzet man ! :( :( :( Starp citu Delfin es te pastijos tavus postus ( 10 ) no tiem 10 tu 1 posta biji sniedzis real atbildi !!! Parejos visos juzdamies kruts tu noradiji --> mekle google un manulai ! Nu kruts tu esi ! apsveicu !! Es jau ar varu katra posta noradit mekle manuali! Un paradit kads es kruts esmu! Bet nu ok katrs dara to ko mak visslabak ! Jee es atradu scriptu ( te bus lai ari citiem tiek): index.php <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Language" content="lv" /> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1257" /> <title>Viesugrвmata</title> </head> <body> <?php include("dati.php"); ?> <br /> <form action="pieliktinfo.php" method="post"> Niks:<br /> <input type="text" name="niks"><br /> Teksts:<br /> <textarea cols="40" rows="5" name="teksts"></textarea><br /> <input type="submit" value="Pievienot"> </form> </body> </html> dati.php <b>Datums:</b> 11 Jun 2006 11:25 am<br /> <b>Pievienoja:</b> XXLBOY<br /> <b>Teksts</b> Vai nav forрi?<br /><br /> pielikinfo.php <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1257" /> <meta http-equiv="refresh" content="2; URL=<?php echo $_SERVER['HTTP_REFERER']; ?>" /> <title>Viesugrвmata</title> </head> <body> <?php //taisоja XXLBOY=] error_reporting (E_ALL ^ E_NOTICE); $datums = date("d M Y h:i a"); $niks = htmlspecialchars($_POST["niks"]); $teksts = htmlspecialchars($_POST["teksts"]); print("<b>Paldies!</b><br />Tavs ieraksts tika pievienots!"); $fails = fopen("dati.php", "a"); if (!$fails) { print("Kпыda. Kaut kas nogвja greizi"); exit; } fputs ($fails,implode,("\n")); fwrite($fails,"<b>Datums:</b> $datums<br /> <b>Pievienoja:</b> $niks<br /> <b>Teksts</b> $teksts<br /><br /> "); fclose($fails); ?> </body></html> Mna 1. jautajums ka lai index.php uztaisa fonu peleku un pievienot augsa bildi ( visu pa vidu dabut )
  12. XXLBOY

    Komentari

    Aj zel jums palidzet man........ Man vaig 3 scriptus 1. man ir augtak minetais 2. so te man viag kas veic fwrite 3. rezultats tur kur paradas bildite un komentari so te man ar viag nu bac... nja jus ta te vissi esat pro ! apmeram no visiem topiciem jus 40% palidzat ! atlikusajos 60% izskan sadas te atbildes ! Google, hotscript, foruma, taisi pats, Ignore, Manuali !!!! Vai tiesam gruti palidzet ? Es visu dienu te pa forumu meklejos google ! Taka es ipasi daudz nejedzu php tapec ari nesaprotu ENG manualus ka kas kur..!--> saprotu teiksiet pats vainigs macies ! Bet palidzet saja problema jus palidzesiet man un citiem apgut sos skriptus ! Nu ludzu.....
  13. XXLBOY

    Komentari

    Eu mans domu gajiens ir pareiz?: Man jaizveido preiks katras bildes lapa ar augstak mineto kodu! Pec tam prieks katras bildes ir jaizveido fwrite un beigu lapene ar bildi+komentariem ? Pasakiet kodu prieks fwrite un ka lai dabon beigas bildi + komentari ara ! Ludzu help!!!
  14. XXLBOY

    Komentari

    Nu es te pamudijos! Man iznaca kaut kas tads: <p class="respond">Tavs komentars</p> <form name="commentform" action="..............." method="post" id="commentform"> <p><input class="textform" type="text" name="author" id="author" value="" size="22" tabindex="1" /> <label for="author"><small>Vards (jaieraksta)</small></label></p> <p><textarea class="textform" name="comment" id="comment" cols="100%" rows="10" tabindex="4"></textarea></p> <p><input type="submit" id="submit" tabindex="5" value="Darits" /> <input type="hidden" name="comment_post_ID" value="197" /> Mani jaut: Daudzpunktu vieta butu jaraksta site kas veic fwrite? Lai viss sitais butu pa vidu ekranam un bisk kompaktaks? Ar kadu komandu virs sita var izmest atiecigo bildi? Un atiecigos komentarus?
  15. XXLBOY

    Komentari

    Vai ir iespejams izveidot skriptu kad piemeram! Majas lapa pie fo4enem ir apaksa vardinjs KOMENTARI un nospiezot uz vinju ir iespejam nokomentet bildi ! Ta katrai bildej ! BET NEIZMANTOJOT MySQL ? Ja var tad ludzu pasakiet kada veida vai uzrakstit scriptu ! vai ari kur meklet atbildi!
×
×
  • Create New...