Kefiirs Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Nu tā kā neviens jau neko pa brīvu negrib darīt, pašam arī liels slinkums čakarēties, tāpēc šo te lietu uzdodu kādam no JUMS! Vajadzīgie skripti! Sms pakalpojumus izmantoju no www.fortumo.com Visi skripti ir saistīti ar CS :D 1. Nika reģistrācija caur SMS * Pa 0,95 pasūti SMS un tavs niks reģistrējas uz pusgadu, šim jāstrādā caur AmxBans (ja nav skaidrības, kas ir AmxBani, visu izklāstīšu caur skype) * Piemēru nika reģistrācijai var ņemt no šejienes un 2-ajā lapā SCORPION komentā ir uzlabots dizains :D * Var arī tā, ka tev atnāk kods, tu ieej AmxBanos un ievadi kodu, niku un paroli un viss o.k! * KODI nedrīkst palikt, respektīvi kāds cits vai arī citi varēs reģistrēt un reģistrēt ar vienu un to pašu kodu :( 2. SMS For Unban * Pasūti SMS pa 2 Ls un tu tiec atbanots, protams visam atkal jāšancē caur AmxBans! * Spēlētājs ieiet AmxBanos, ievada kodu u.t.t 3. HLTV!!! * Normāls DEMO rekorders, vajadzētu būt krutākam nekā GIGN.Lv xD * ŠEIT IR VIŅU DEMO SADAĻA! 4. CALLADMIN * Salabot manu /calladmin skriptu Nu man tur viens gļuks palicis! Ja tu spēj visu šo uzskriptot, vai arī nozagt no kāda cita, vai arī nozagt un izlabot, es tev maksāšu! PAR SAMAKSU VIENOSIMIES! Ar mani var sazināties caur Skype - Klabers666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Ko nozīmē krutāks demo recorders? Demo raksta hlds.exe, tātad tu gribi, lai kāds uzkodē tev krutāku hlds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Ko nozīmē krutāks demo recorders? Demo raksta hlds.exe, tātad tu gribi, lai kāds uzkodē tev krutāku hlds? Viņš grib, lai pati sadaļa izskatās pārāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) www.fortumo.com tur nemaz nav SMS par 2 LS .... PS. no cik naudinjaam aptuveni esi ar mieru skirties ? Edited February 5, 2008 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 vai būs vispār auditorija, kas apmēklēs to serveri un vai būs gatavi maksāt tādu naudu par atbanošanu un citādā vaidā maksāt. veic kaut kādu pētijumu, lai noskaidrotu vai tava izdotā nauda tev atnāks atpakaļ un vai tā neaizies nebūtība! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eT` Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 1. , 3. un 4. varu sataisīt Sazinies pa skype - ownz__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis007 Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 drusku nost no topica, bet man ari vajadzetu vienu mazu skript - serchu ieks users.php, tadu lai netiek meklets tikai pec user nema bet ari pec e- pasta un skypa tadas mazas lietinas. Ja varat busu loti pateicigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts