Jump to content
php.lv forumi

*jancis38*

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    197
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by *jancis38*

  1. Nebiju šīs dienas mājās. Adrese pirmajā post'ā rediģēta. Tas būtu?
  2. 1) Izmantoju htmlspecialchars(); f-iju. 2) Vai tad id un klašu nosaukumi tiek izvēlēti pēc metodēm? :) Kādas tad viņas ir? 3) Izmantoju cookie's! 4) Par šādu brīnumu man ir pirmā dzirdēšana. Lapas aizsardzība vispār man ir vājība, šī tēma (lapas aizsardzība kopummā) man ir jāpastudē. 5) Nekādas metodes neizmantoju. Cik zinu, šiet viens no glābējiem ir izmantot mysql_real_escape_string() f-iju. Kā jau minēju, lapas aizsardzība nav mana stiprā puse. 6) Neko neizmantoju, vienkārši veidoju folder'us. Ja kaut ko izmantotu tad URL'as tiešām būtu bijušas smukas. :)
  3. Nu tad lūdzu parādi man šādu otru lapu. :)
  4. Jā, es lieliski saprotu, ko tas nozīmē! Šajā gadījumā arī šī lapa ir izveidota no pilnīgas nulles (ir tikai viena daļa, ko pats neesmu sarakstījis, kura attiecas uz monitoringu (pāris f-ijas viņa darbībai ir atrastas internetā)). Es nesaprotu, kāpēc tajā ir tik grūti noticēt?
  5. Tiešām ir tik slikti, ka man būtu jāatmet ar roku (vostro)? Biju gaidījis ko vairāk par "nē, man šī lapa nepatīk, līdz ar to programmēšanai Tev būtu jāmet miers".
  6. Es atkārtošu vēlreiz, es nekādu projektu neveidoju (tas ir vairāk kā tāds hobijs), tāpēc man nav vajadzība turēt web serveri ieslēgtu 24/7 :) Tagad līdz vakaram atkal lapa būs pieejama apskatīšanai.
  7. Es to visu esmu no nulles veidojis, starp citu. Kāpēc vispār Tev liekas, ka esmu paņēmis gatavu darbu? Esi šādu lapu kur citur redzējis? Nu varbūt ir muļķīgi, bet nu esmu ieguldījis laiku tajā visā, nav vēlēšanās nokopētu variantu redzēt kur citur. EDIT: Kādēļ, lai es gribētu dzirdēt cilvēku viedokļus, ja vienkārši to lapu būtu novilcis un mainījis kodā pāris rindiņas?
  8. Gribās dzirdēt kādu viedokli! http://46.109.241.246 (mainīga IP adrese, ja kas, tad iespējams adrese tiks rediģēta). Ielogoties var izmantojot lietotājvārdu demo (paroles lauku atstāt tukšu). Netaisos nekādu spēļu projektu veidot, tāpēc visu tur esošo it kā var ignorēt. :) Vienkārši veidoju lapu laika nosišanai un laikam jau arī zināšanu iegūšanai/uzlabošanai. Varbūt kādreiz nākotnē lapa tiks izmantota, vai pārdota, nezinu. Cerams, ka neatradīsies kāds mazais krāns, kurš sadomās "pizģīt" dizainu.
  9. Offtopic: Tad piemēram, ja man ir lauks, kura vērtība būs tikai 0 vai 1, tad labāk būtu izmantot enum('0', '1'), tādejādi paātrinot ātrdarbību? :)
  10. Vispirms sāc ar HTML, CSS. Tad jau ķeries pie grūtākām programmēšanas valodām, kā PHP etc.
  11. Vai ir iespējams veikt tikai, un vienīgi e-mail izsūtīšanu, bez mail servera? Saņemt bez servera gan nesanāks, vai ne? Un ja tas ir iespējams, kā to dabūt gatavu?
  12. Meta tagu uzliec UTF-8, tāpat arī faila čārsetu nomaini uz UTF-8.
  13. Tu to kodu ievieto template failā, vaine?
  14. *jancis38*

    WEB-Server

    Vai kāds var ieteikt kādu web-serveri uz linux? Būtu labi ja arī iemestu download linku. Paldies.
  15. Protams ka zinu, mēģināju ar abiem, nekas nenotiek. EDIT: Neuzmanības pēc pieļāvu kļūdu, varbūt tas tādēļ ka gulējis vel neesmu, labi paldies! Varat slēgt ciet.
  16. Vai es kautko nepareizi daru? Ierakstiju šādi: if (!is_writable("fails.dat")) { chmod('$fails', 0777); $fails = "fails.dat"; unlink($fails); } Nekas nenotiek.
  17. Kods: if (!is_writable("fails.dat")) { $fails = "fails.dat"; unlink($fails); } Fails: fails.dat uzlikts uz Read-Only kā redzams kodā, Es vēlos pie Read-Only failu izdzēst, tikai unlink funkcija nenostrādā, kur varētu būt problēma?
  18. *jancis38*

    HR

    linija: .linija{ background: url(img/linija.gif) repeat-y; border-bottom: 2px solid #FFF; border-right: 2px solid #FFF; border-left: 2px solid #FFF; border-top: 2px solid #FFF; padding: 1px; } title: .title { text-align: center; font-size: 15px; font-weight: bold; padding-bottom: 1px; border-bottom: 1px solid #DDD; }
  19. *jancis38*

    HR

    <table width="930" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tr> <td width="500" valign="top"><div class="title">Jaunumi</div> </td><td class="linija"></td> <td width="215" valign="top"><div class="title">---</div></td><td class="linija"></td> <td width="215" valign="top"><div class="title">---</div></td> </tr></table> CSS: table { margin-bottom: 2px; position: relative; list-style: none; display: block; padding: 0px; border: 0px; top: 0px; }
  20. *jancis38*

    HR

    Uz opers to pašu kā IE. Top paddings nav uzlikts.
  21. *jancis38*

    HR

    Paldies, ar to hr itkā tiku galā, bet uzradusies jauna problēma. Šādi lūk rāda uz IE, bet uz FF rāda ideāli, nav nekādu atkāpju. Ir iespējams to novērst?
  22. *jancis38*

    HR

    Nostailoju velreiz, tagad strādā (nez kapēc uz IE nerādija, rādija defaulto.) Nu un atšķirība ir labi redzama: FF: IE: CSS: hr { background: #DDD; padding: 0px; margin-top: 5px; height: 1px; color: #DDD; border: 0px; }
  23. *jancis38*

    HR

    Kā lai nostailo hr, lai tas būtu vienāds gan FF, gan IE?
  24. *jancis38*

    CSS Tabula

    Kautkas man nesanāk, varbūt kāds var uzrakstīt kodu ar 3 tabulām? 1 liela 2 mazas.
×
×
  • Create New...