marcis Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Protams, bez anchor saitēm, taču pilns viss pārējais urlis <? $GET=explode("?",$_SERVER['REQUEST_URI']); echo "http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']."?".$GET[1]; ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Protams, bez anchor saitēm, taču pilns viss pārējais urlis $GET=explode("?",$_SERVER['REQUEST_URI']); jeega no explode? uzmini ko shis satur? $_SERVER["argv"][0]; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Jokainus jūs mainīgos izmantojat, lai kverija stringu dabūtu... $_SERVER["QUERY_STRING"] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Jokainus jūs mainīgos izmantojat, lai kverija stringu dabūtu...$_SERVER["QUERY_STRING"] tas pats vien, kas ["argv"][0] nemaz tik jokains, manaa variantaa ir par 5 simboliem mazaak jaaraksta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 jokaini? apskatijos ko dod print_r($_SERVER) un no tā izejot arī radiju kodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 tu laikam skiibi skatiijies, ka izmantoji explode bezjeedziigi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Bezjēdzīgi ir taisīt čerez # un bļaut ka nevar paņemt man liekas.... Nu nafiga? aiz # ir jau ielādētas lapas links kuram # nosaka navigāciju jau ielādētā lapā, ko te vēl vajag čakarēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.SergE Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 Bezjēdzīgi ir taisīt čerez # un bļaut ka nevar paņemt man liekas....Nu nafiga? aiz # ir jau ielādētas lapas links kuram # nosaka navigāciju jau ielādētā lapā, ko te vēl vajag čakarēt? Nu par to jēdzīgumu un bezjēdzīgumu es atļaušos paklusēt. Savukārt par saites atainošanu bez tā, kas ir aiz #, es šobrīd izmantoju: $tiesa_saite_uz_lapu = "http://".$_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["SCRIPT_NAME"]; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts