skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 tur jau taa lieta...ka esmu dizainers... un php tikai nedaudz parzinu...es maku tikai kadu scriptu..jeb kodu parveidot..bet pamatu nemaku uztaisiit... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Nu tad ko tu te ņemies ? Sameklē kādu koderi. Samaksā viņam un viņš tev viens un divi visu, ko gribēsi sataisīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 tur jau taa lieta... ka samaksaat.. ta var..bet tas vairs nav tas... labak ir ja ka kads paliidz..un tad es pats talak taisu..un maacos..skatos kaa tas kods taisiit..u.t.t. un taa ari ieimaacos.. tapat ka macities par dizaineri.. vislabak..ir ja tev kad iedod kadu gatavu flash..un tad tu skaties kadi kodi tur ir u.t.t. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Tu jau nemācies. Tu prasi gatavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 bet tur jau ta lieta... ka katrs macas ka mak.. es visu ko zinu pa dizaineru jomu un pa koderu jomu... esmu maciijies pats... piemeram php sakumu macijos..ar Tracker scriptu... uzliku trackeri un maaciijos..saprast ka vinjsh darbojas..tad saku pilnveidort..un parveidot.. un ta ari kaut ko eimaaciijos.. bet tagad jau iet runa par vien uscriptu... jo es mekleju pa forumiem ..un ar ihotscripts.com... bet nezin uka lai vinjsu atrod... ka ir angliskais nosakums tam scriptam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Visi ir visu paši mācījušies,, neviens nav piedzimis ar tādām zināšanām... To skriptu nekur neatradīsi, tas ir visai specifisks... (Tāpēc, ka sms padod savādāk, un lietotāju sistēma ir savādāka, un tā tālāk un tā joprojām) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 klau a varbut kads var kaut pamatu iedot... tjip kaut SQL kodu..un nelielu php kodu...kuru butu pec tam jataisa talak pasham?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 http://www.google.com/search?hl=lv&q=php+mysql+tutorial Mācies un beidz čīkstēt, toč zb jau.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 ok...tnx..par to pashu... varat taisit topicu ciet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) tur jau taa lieta... ka samaksaat.. ta var..bet tas vairs nav tas...labak ir ja ka kads paliidz..un tad es pats talak taisu..un maacos..skatos kaa tas kods taisiit..u.t.t. Kāpēc tad nav vairs tas? Samaksā, tev uztaisa un tālāk tu pēc tā vari arī mācīties. Edited January 22, 2008 by xPtv45z Link to comment Share on other sites More sharing options...
capsx Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 jautri ;) skrach - pac sakums jau ir pareizs - tu zini, ko gribi uztaisiit, un tas jau ir ok tad saac taisiit, nevis kauko paarveidot vai luugties te pirmo reizi uztaisiisi taa kaa uztaisiisi, naakamo reizi jau labaak, aiznaakamo veel labaak utt uz priekshu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts