Jump to content
php.lv forumi

Mobilo pakalpojumu firmas, kuras piedāvā sms no neta


foxsk8

Recommended Posts

Tātad daudzi te prasa kodus, par sms sūtīšanu. Tāpēc nedaudz aizdomājos. Varbūt, kad ir kāda mobilo pakalpojumu firma, kas piedāvā šādas web iespējas, kā sms senderis. Klients iemaksā savā kontā naudu, bet cilvēki lapā sūta sms uz visiem operātoriem. Varbūt nedaudz neloģiski sanāk, ka pašai lapai būtu jāmaksā par lietotāju nosūtītām sms, no sava mobilo pakalpojumu sniedzēja konta, bet domāju, tā mājas lapa varētu būt daudz ērtāka un patīkamāka. Tā teikt būtu nopircis kādu scriptu vai kā savādāk.

 

Tad nu varbūt kāds zin kādu firmu, kas ar to nodarbojās.

 

sms.id.lv variet netiekt un knagis progu arī jau zinu.

 

Nebūtu arī godīgi kaut kādā iframe ielikt sms.id.lv senderi.

Link to comment
Share on other sites

bubu, Kirila skripts ir bāzēts uz tām pašām web-formām, ko piedāvā mob.pak.kompānijas. LMT piemēram, attieksies ierobežojums, ka jābūt aktivizētam sms saņemšanai no web... Šaubos, ka kāds maksās piķi par to, lai adresāts ne-ar-100% saņemtu sms :)

Link to comment
Share on other sites

Zinu ka to latvijā arī izmanto un sms atsūtās kā no tel nr un naw jābūt pieslēgtai sms saņemshanai no web.. biki vairāk parakties atradiisi ari tarifus utt domāju ka pilnīgi pieņemami. Nezinu kā latvijā :D patiesībā pašam pagaidām naw pēc tā nekādas vajadzības.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...