Jump to content
php.lv forumi

_____

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by _____

  1. Par vēlu , tgd esmu skaidra :D Ta4u ja ir jātaisa tā ka iepriekšminētajā lapā tad elementāri - tas ir gandrīz pāris minūšu darbs ar Photoshop ... Domāju ja arī nejūties nekāds lielais spec tad tik un tā uztaisīt tu varētu labāku <--TO . Novelc normālu fontu un bliez kko augšā!
  2. Davaj padavaj - saki kaa vajag uztaisiit!!! krasas kaadas utt. ar lielaako prieku!! esmu paalī :D
  3. Zinu ka to latvijā arī izmanto un sms atsūtās kā no tel nr un naw jābūt pieslēgtai sms saņemshanai no web.. biki vairāk parakties atradiisi ari tarifus utt domāju ka pilnīgi pieņemami. Nezinu kā latvijā :D patiesībā pašam pagaidām naw pēc tā nekādas vajadzības.
  4. http://support.clickatell.com/search.php?P...1&q=sms#935
  5. Jā ir :D Tev lkm paveicās ka izmantoji pirmo addonu :D man nee - jo ieraudziiju pashu progu :( :D nu neko bet taads variants pastāv .. vēl it kā ir iespējams arī kā IE addons, bet tas ir pilnīgi garām... man kkā viņš negāja tākā vajadzētu.. iespējams ka tāpēc arī neiet pac iMacros brovseris, jo taisīts uz IE bāzes ... tā kkur lasīju.. :|
  6. Nu tad tā, wnk gribēju pateikt to ka esmu atradu kkaadu risinājumu... un tas izrādās tas pats iMacros, izrādījās ka ir viņš ir iespējams arī kā mozillas Add-ons un mozillai ir daudz labāk funkcionējošāks brovseris kā pašam iMacros. Tā kā wnk ja kādam nepieciešams tad iesaku pamēģināt ;) lūdzu & paldies :)
  7. Nu te jau tgd tiešām var līks palikt - knapi tikko no smiekliem neatdevu galus, bet kā redzat vēl dzīvs :D:D Un kad desu aizstiepj no plaukta un stiepj uz sieviešu tualeti, tad nav labi... ;) Patiesībā tēma pamazām aiziet nekurienē (atvainojos arī es) :)
  8. Šitas jau paliek smiekliigi :D tad tgd moš kāds definējiet pulti, mēbeles - savādāk nezini ko aiztikt :D:D un vispār būtu interesanti ja salīdzinātu ar desu veikalu :D tur jau ar šo to var pārbīdīt un pa plauktiem parakņāties... :D labāk tomēr nesalīdzinam ;)
  9. Ja būtu jābraukājas pa vienkāršako lapu, tad ideāls, taču ja lapā verās jaunas blank lapas, tad proga to nesaprot un apraujas.. un iespējas lai pārlēktu uz jauno logu nav, tādā ziņā viņa atpaliek no iMacro, kursh atkal bieži gļuko citur... nu esmu reālā sviestā :D:D bet pasham interesanti :D
  10. Nu tad ko varu pateikt par to Selenium IDE - gandrīz labs, bet pilnīgi garām .. nav pilnīga un kaartiigi apdomaata proga. Un Ibm rational robot demo versiju nevarēja dabūt paprovēt, jo kkādi šiem gļuki mājaslapā. Nu tad tā, esmu atgriezies pie tā ka pašreiz man labākzināmais (arī tikai daļēji funkcionējošais) ir iMacros - kaut arī riktīgs draņķis... :D:D:D lkm esmu ļoti izlutinaats, ne? :D bet ir jābūt kkam! es jau pāris dienas meklēju kopumā... :|
  11. Jā un es tāds pašreiz jūtos :D:D taču ir progas ar kurām to var izdarīt diezgan ērti un labi.. kaut saprotu ka daudz kas tiks palaists garām... bet vienalga kko vajag! :) Un ja saits ir diezgan nopietns un cilvēkam vajadzīgas dienas, lai tam izbrauktu cauri tad tas vismaz daļēji atvieglotu darbu, ne taa??!
  12. Tad moš kāds vienkārši nevarētu ieteikt kādu programmu?? :D Te viņu ir daudz un nevar arī skaidri zināt kas ir labs un kas nav..
  13. Jautaajums tads. Vai kāds nezinātu kādu programmu ar kuru varētu mājaslapai veikt scenarizētu testēšanu? Izmēģināts ir iMacro un vēl šis tas, taču rezltāti neapmierina. Netā arī ir daudz kas meklēts un atrasts bet tik un tā kkas naw labi. Pašreiz vistuvāk vēlamajam bija iMacro taču ir daudz viņam gļuku. Vēlamais rezultāts būtu tāds, lai programma izbrauktu cauri lapai un atrastu kļudas kas ir radušās lapas uzlabošanas brīdī. Ceru ka kāds ir ar kko līdzīgu ņēmies.. ;)
×
×
  • Create New...