zmtsz Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Kur un kā panākt rezultātu ka faili kas ir Mp3 formātā defultā lec arā nevis uz viņu aktīvā playera bet izlec kā Download File ... Respektīvi kas noliedz auto-open ??? plz Help ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Nosūti līdzi apm. šādu HTTP headeri: Content-Disposition: attachment; filename="tavs.mp3" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 (edited) pa sho pashu teemu :) ja man ir daudz faili vienaa lapaa, tad man jaasuuta katram failam tas hederis? vai arii es nesapratu shii hedera jeegu? Edited September 12, 2007 by ViszinisA Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Ar HTML'u tu to neizdarīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 A kāda tev starpība, kā otrā galam fails atveras - ar kādu progu vai sāk kačāties? Kā gribu, tā sakonfigurēju savā galā, kas kā atvērsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Kavacky --> piekriitu tas viss ir atkarigs no klienta kompja /OS konfiguracijas , kaa arii kaadu brauzeri lieto... piedevam ja haiderii noraada Precizu faila tipu tad visticamak OS megjinas pa taisno atvert doto failu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts