Jump to content
php.lv forumi

zmtsz

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

zmtsz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Man skolā bij plakāts par c++ un PHP kursiem ... pie tam bezmaksas !!! bet steidzos un NR neizlasiju ... ja nemaldos visi kursi notiek Latvijas universitātē
  2. 16 gadi ... ar web fīčām ņemos 2 gadus ... PHP sāku ņemties 1 gadu atpakaļ, kad sāku visu uztvert skatoties php-fusion koda uzbūvi ... tā es iemācijos nezinot par php.net un kas ir tutoriāls... tā nu tagat sēžu un taisu projektiņus ! :)
  3. Jap tieši tas :) paldies :)))*
  4. Kā ja tas iespējams panākt lai browsers saglabā failus kurus katru reizi kad vajadzētu ielādēt browsers lādē tikai 1 reizi ! protams ja browsers ir iestatīts lai saglabā failus !
  5. Kā uzināt Ip adreses Valsti,Pilsētu,Provaideru !??
  6. Pasakiet tikai funkcijas nosaukumu un plzz Texta saīsināšanai piem ja texts ir 300 burtu bet parādīti tiek tikai pirmie 150 burti ! :)) tnx for help
  7. Problēma ir sekojoša tad kad tiek ievadīta vērtība kas satur š vai ž burtu mysql tabulās jau tiek aizvietots ar ?? (divām jautājuma zīmēm) Ko darīt ?
  8. Kur un kā panākt rezultātu ka faili kas ir Mp3 formātā defultā lec arā nevis uz viņu aktīvā playera bet izlec kā Download File ... Respektīvi kas noliedz auto-open ??? plz Help ...
  9. zmtsz

    MySQL

    Liels paldies :) :* php.lv forums vienmēr palīdz ;)
  10. zmtsz

    MySQL

    Jautājums : Kā noknfigurēt MySQL serveri lai tas būtu sasniedzams arī no cita Apache PHP servera ... kādi risinājumi,iespējas :) Caru ka palīdzēsiet :)
  11. zmtsz

    FORMA 2 postos

    šitas izsktās labi :)
  12. zmtsz

    FORMA 2 postos

    Kāds varētu patiekt kā >? Atkal uzmācos ar muļķīgiem jautājumiem VNK nav kur citur prasīt ! Kā panākt lai Kad POSTO datus tad Nopostojās arī POPUPĀ repektīvi tā : Kad nospiež SUBMIT pogu dati aiziet uz 2 lapām !
  13. zmtsz

    HELP

    ZINU KA NEĪSTĀ KATEGORIJA , bet OFFtopic neatradu.... Es kā nezinīties prasu kārtējo padomu ! Kā panākt lai failu (mp3) nevis automātiski atskaņotu playeris ,bet tiek SAVE AS ... neatkarīgi no DEFULT playera HELP
  14. Zinu ka šitas vairāk piederātos pie OFFTOPIC ,bet OFFTIPIC sadaļa nebija pamanāma ! Vai kāds varētu pateikt Kā pie tāda efekta lai nonāk --> Kad dati tiek atjaunoti ,bet lapa netiek REFREŠOTA... konkrēts piemērs GIGN.lv (pirmā lapa lietotāju saraksts) kas atjaunojas apm 5 sekunžu intervālu ... Būtu pateicīgs pat par to kā Googles tantē to atrast !
×
×
  • Create New...