Jump to content
php.lv forumi

zmtsz

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zmtsz

  1. Man skolā bij plakāts par c++ un PHP kursiem ... pie tam bezmaksas !!! bet steidzos un NR neizlasiju ... ja nemaldos visi kursi notiek Latvijas universitātē
  2. 16 gadi ... ar web fīčām ņemos 2 gadus ... PHP sāku ņemties 1 gadu atpakaļ, kad sāku visu uztvert skatoties php-fusion koda uzbūvi ... tā es iemācijos nezinot par php.net un kas ir tutoriāls... tā nu tagat sēžu un taisu projektiņus ! :)
  3. Jap tieši tas :) paldies :)))*
  4. Kā ja tas iespējams panākt lai browsers saglabā failus kurus katru reizi kad vajadzētu ielādēt browsers lādē tikai 1 reizi ! protams ja browsers ir iestatīts lai saglabā failus !
  5. Kā uzināt Ip adreses Valsti,Pilsētu,Provaideru !??
  6. Pasakiet tikai funkcijas nosaukumu un plzz Texta saīsināšanai piem ja texts ir 300 burtu bet parādīti tiek tikai pirmie 150 burti ! :)) tnx for help
  7. Problēma ir sekojoša tad kad tiek ievadīta vērtība kas satur š vai ž burtu mysql tabulās jau tiek aizvietots ar ?? (divām jautājuma zīmēm) Ko darīt ?
  8. Kur un kā panākt rezultātu ka faili kas ir Mp3 formātā defultā lec arā nevis uz viņu aktīvā playera bet izlec kā Download File ... Respektīvi kas noliedz auto-open ??? plz Help ...
  9. zmtsz

    MySQL

    Liels paldies :) :* php.lv forums vienmēr palīdz ;)
  10. zmtsz

    MySQL

    Jautājums : Kā noknfigurēt MySQL serveri lai tas būtu sasniedzams arī no cita Apache PHP servera ... kādi risinājumi,iespējas :) Caru ka palīdzēsiet :)
  11. zmtsz

    FORMA 2 postos

    šitas izsktās labi :)
  12. zmtsz

    FORMA 2 postos

    Kāds varētu patiekt kā >? Atkal uzmācos ar muļķīgiem jautājumiem VNK nav kur citur prasīt ! Kā panākt lai Kad POSTO datus tad Nopostojās arī POPUPĀ repektīvi tā : Kad nospiež SUBMIT pogu dati aiziet uz 2 lapām !
  13. zmtsz

    HELP

    ZINU KA NEĪSTĀ KATEGORIJA , bet OFFtopic neatradu.... Es kā nezinīties prasu kārtējo padomu ! Kā panākt lai failu (mp3) nevis automātiski atskaņotu playeris ,bet tiek SAVE AS ... neatkarīgi no DEFULT playera HELP
  14. Zinu ka šitas vairāk piederātos pie OFFTOPIC ,bet OFFTIPIC sadaļa nebija pamanāma ! Vai kāds varētu pateikt Kā pie tāda efekta lai nonāk --> Kad dati tiek atjaunoti ,bet lapa netiek REFREŠOTA... konkrēts piemērs GIGN.lv (pirmā lapa lietotāju saraksts) kas atjaunojas apm 5 sekunžu intervālu ... Būtu pateicīgs pat par to kā Googles tantē to atrast !
  15. $result = dbquery("SELECT * FROM users ORDER BY user_gwin DESC LIMIT 0,".$limits.""); Kāds man var apskaidrot ka lai izvelku lai konkrēti tiek paņemts tops pēc user_gwin kolonas, kļūda kas notiek : tiek sakārtots pēc pirmā skaitļa ciparā respektīvi sakārto 9;8;8;8;8;71;6;5;4;32;31;3;2;1 .... respektīvi netiek sakartots pēc vērtīgākā skaitļa ! domāju ka uztvērāt ;)
  16. Redzi ir uzkonfigurēts apache mysql php bet tas ir sūds !
  17. 1) vai no cita hosta var piekonektēties pie citas MySQL datubāzes 2)Situācija ir tāda : Esam izveidojuši World of Warcraft spēles serveri kas darbojās ar MySQL ,bet vai kāds var man pastāstīt sīki vai iedot konkrēta gadijuma paraugu kā uzlikt Apache un PHP ja MySQL jau ir uz Datora p.s. nekad neesmu licis Apache PHP MySQL ... vienmēr esmu knibinājies uz gataviem hostiem ! p.s.s. lūdzams bez izteicieniem panaklē gūglē .... esmu zīdainis lūdzams ielikt mutē un sagramot !
  18. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) labāk :)
  19. http://paste.php.lv/5123 Kāds var pārveidot kodu un man durakam izskaidrot kā no XML var izvilkt arā tikai 1 līniju nevis lai ir līnijas ! Piedodiet ka laikam tik debīlus jautājumus :) p.s. zinu ka each vajag ņemt nost bet nezinu kā funkcija jāaizvieto !
  20. if($userdata['cash'] < $_POST['summa']){ ERRORS ir $_POST['summa'] bet varbūt kāds var pateikt kā lai postotais sakitlis tiek pieņemts ?
  21. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) Nu mainīgie ir kārtība - parbaudiju ! tur kaut kas ir ar pēdiņām vai kādu rakstisku kļūdu ! man jau liekas ka tev vienkārši slinkums !
×
×
  • Create New...