Jump to content
php.lv forumi

Rindu atstarpes vairāk par 2


Valcha

Recommended Posts

Ja atstarpes starp POSTotā teksta rindām ir vairāk par 2 > \n\r\n\r , tad nepieciešams visu garo virkni ar atstarpēm nomainīt pret \n\r\n\r jeb vienu atstarpi. Un tā visa teksta mainīgā garumā.

Trim nepalīdz, jo tas paredzēts tikai teksta lauka sākumam un beigām (kā arī novāc nost visu un pavisam).

 

Ar daudziem whitespacēm jeb atstarpēm starp burtiem tiku galā ar ereg_replace (" +"," ",$teksts). Tad man vairāk kā vienu atstarpi nomaina viena atstarpe. Bet šāds pats variants ereg_replace ("\n\r\n\r\n\r+","\n\r\n\r",$teksts) uz rindu atstarpēm nedarbojas. Man, sanāk, ka nomaina pret 2x mazāk atstarpēm. Saprotu, ka pēdējais variants ar ereg_replace nav pareizs, jo ņem pa 2 \n uz priekšu..

 

Varbūt kāds ir kaut ko tādu atrisinājis?

Link to comment
Share on other sites

Delfins:

Jā, es arī gribēju ņemt vispirms Tavu ideju, bet ieraudzīju objektu simboliku => un nolēmu, ka tā kā objektus šai projektā neizmantoju, nemežģīt savu prātu. Man šobrīd ir tā, ka steidzos pabeigt savu programmējumu, ka tik ātrāk, jo nu jau kods ievilcies uz gandrīz gadu pa vakariem..

Katrā ziņā ļoti novērtēju to, ka dalies ar savu pieredzi. Ne tikai manā konrētajā slejā, bet vispār php.lv. Visai bieži no Tavām un Bubu idejām smeļos virzienus.. :) Tā turpināt, meistari! :))

Link to comment
Share on other sites

bet ieraudzīju objektu simboliku => un nolēmu, ka tā kā objektus šai projektā neizmantoju, nemežģīt savu prātu.

if($a=>$b)...

 

tavupraat shis arii ir Objekts????

Un ja godiigi tad Objektos izmanto -> nevis => ....

$this->bla()....

Link to comment
Share on other sites

Valcha, dažreiz arī vajag mācēt lasīt hintus, nevis tikai gatavu kodu.

 

PS: turklāt šeit jau tādi topiki bija, kā novērst atkārtojošos simbolus tekstā .. (\r\n ne ar ko neatšķirās no parastiem burtiem/cipariem)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...