Jump to content
php.lv forumi

Nepieciešams torrent rakeris.


lizard

Recommended Posts

Vai tad visvienkāršākā N:N tabulas struktūra?

torrents (torrent_id, hash, name, size...) <-> torrent_peers (torrent_id, peer_id, down_bytes, up_bytes, up_speed, down_speed, ...) <-> peers (peer_id, ip_address, username, email, ...)

 

Ja tu to par tabulas struktūru prasīji. Vai arī par ko citu?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

es domāju kā notiek tā saikne starp trackeri un utorrent

piem, ja es atveru to linku, tad rāda "d14:failure reason24:Invalid info_hash (0 - )e"

Tur jau sanāk, ka no utorrent sūtītajiem headeriem kkas jālasa, jānosaka vai nav šķībs mēģinājums uz kkādu ratio F**...

Link to comment
Share on other sites

Protams jālasa. Tas ir protokols - speciālā formātā formatēts pieprasījums/atbilde. Tieši tāpat kā ar HTTP headeriem, piemēram.

Un tas viss ir aprakstīts torrent protokola specifikācijā:

http://www.bittorrent.org/protocol.html

http://wiki.theory.org/BitTorrentSpecification

 

Manuāļi IR jālasa. Zināšanas no tukša gaisa nerodās.

Link to comment
Share on other sites

Biju pārrakstījis announceru priekš TBSource (šausmīgs sūds), tā ka esmu ar to saskāries.

(Yes! Priekš fat.lv, kura sources tagad itkaa esot visur pieejamas, tāka vari iečekot announced.php. Puse koda ir copypaste no oriģināla, bet otrās puses dēļ tas sūds strādāja NNreiz ātrāk)

 

Līdz 1000 ja vien uz rokas, vai arī varam runāt par līgumu starp SIAm, bet tad protams vairāk. Ja ieinteresēju - raksti uz skype:virtuall2048 (šeit parādos reti)

Edited by Virtuall
Link to comment
Share on other sites

Man jau liekas, ka XSS būtu mazākais. Nemaz nezinu, kas ir bitbucket.

 

Bet nu taisnība jau ir - speciāli rakstīts kods, kas lai arī potenciāli būs līkāks nekā open source projekti, tomēr būs drošāks, jo cilvēki neredzēs, kas notiek apakšā.

Link to comment
Share on other sites

Da nu, ko tur akstīties un draņķīgas sources skatīties.. un lāpīt ielāpu uz ielāpa.

Torrent protokols ir pietiekoši labi dokumentēts, lai to izlasot, varētu uzrakstīt trakera announci. Un ja ar to nepietiek, tad vajag paskatīties oficiālā klienta sourcē.

Link to comment
Share on other sites

Turpinot to par bitbucket - manuprāt visi (vismaz lielie) trackeri ir jau to izņēmuši. Un nejau lizards dēļ XSS grib, lai šim uzraksta to trackeri, kā jau viņš teica, ir pārāk daudz sql injekcijas caurumi.

 

andrisp, bitbucket ir (latvijas trackeros varētu teikt "bija") tāda fīča, ka ir iesēja uplodot bildi uz trackera servera. nu tur visādus avatarus, uploaderi filmām coverus etc. Pēc šī raksta uzreiz fails bibucket-upload.php kautkā pazuda no latvijas trackeriem :)

Link to comment
Share on other sites

"Security through obscurity" ir ļoti slidena taciņa. ;)

Varbūt, ka šajā konrētajā gadījumā arī būtu ok izmantot šādu drošības stratēģiju, bet padomā, kas notiks, ja tomēr kāds atradīs caurumu Tavā kodā... Tām sourcēm, kuras Tu tik dikti lamā apakšā ir vesels bars ar kodētājiem, kas ļoti labi zin, kas un kā un kāpēc tajās notiek un kļūdas atklāšanas gadījumā ir spējīgi operatīvi uztaisīt ielāpu, kas novērš atklāto kļūdu.

Kas būs Tavā gadījumā? Vai nebūs tā, ka darbs būs vispār paralizēts? ;)

Jā, ja Tu spēsi izveidot spēcīgu komandu no cilvēkiem, kas tiešām sajēdz šīs lietas un kuriem ir pietiekami daudz resursu (lasi laika/naudas), lai varētu aktīvi piedalīties, tad vari domāt.

Link to comment
Share on other sites

Es domāju, ka varētu tam pašam trackerim uztaisīt vienkāršu datu filtrācīju. Kautvai, ja negribi pats (gandrīz ) katrā failā labot kautko, vienkārši uzliec to šitu, kas tagad arī ir parādījies daudziem trackeriem - kkāds skripts, kas čeko, vai tu nespraud kautkur injekciju :) Domāju, ka būsi par to dzirdējis.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...