Jump to content
php.lv forumi

Nepieciešams torrent rakeris.


lizard

Recommended Posts

Sveiki,

Lieta tāda ka ir nepieciešams uzrakstīt torrent trakeri no nulles, kas balstīts uz php mysql JS un ajax, Kas butu neparprotami drošs un funkcionāls, ar daudzām vajadzīgām fīčām. Sīkāka infa [email protected]

 

Būs līgums, ar mani vai ar SIA pec patikas.

Varu samaksāt līdz 1000 ls

Interesentiem [email protected]

Edited by lizard
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu par papildus extram gruti spierst. Reali merkjis ir tads lai trakera uzbuve butu savadaka ka standartatrakeriem. Vienakrshi visas sources ir cauras un njemot vera ka vinas ir visiem pieejamas, cilveki vinas lauzh ka traki. Vakar bija viens uzbrukums, caur sql injekciju, shodien parskatot failus atradu 4 sql exploitus. Nu nevar lapit ielapus. Vajadzetu kautko jaunu. Pats es nesu tik izglitots lai trakeri uzrakstitu no nulles.

 

Par funkcijam, reali tur jau neka tada ipashu nevajag viss ka standartatrakeri, Nu reali vajadzetu piesaistit AJAX lai mazinatu slodzi serverim. No trakeri nesosham lietam ko tur vajadzetu tadu sistemu kas kjertu fake userus. Lai butu scripti kas seko lidzi useru aktivitatem, tam ka vinji sedo nesedo lai tiek fikseti tie useri kas nesedo torentus. Nu principa tie visi skripti ir pieejami tbdev.net foruma. Vienakrshi es velos vinjus cita veidola. Jo caurus, pietam tadus ko citi ari var aplukot izejas kodus man nevajag! Principa nelielas fichas un viss, piemeram tur foruma no tas ir tagad outlaw.lv trakeri neko ipashi klat nevajadzetu. Protams Milzigs uzsvars jaiek uz drošību lai nevaretu izpildit trikus ar javscriptu, ka tas ir tagad ka jebkura trakeri var nozagt lietotaja cepumu bez ipashas piepules.

Edited by lizard
Link to comment
Share on other sites

ne boot nekas cits netur klat.

Tas ir tikai loģiski,...

Bet, visi normālie džeki jau sen havo normālu darbu un viņiem vairs nav nekādas intereses sēdēt vakaros kaut ko urbināties (pat lai arī tie būtu 1000Ls).. un turklāt vēl kaut kādu torrentu.

Pameklē kaut kādā CV vortālā... bet tur arī būs iespēja "ieberzties"

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...