rollmax Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Tātad taisu weblapu, un tātad ir tā Ir lapa kurā atrodas navigācija, augšējais banneris, un lejā copyright's. Tad piemēram kautkas.php tur sarakstu tekstu un sanāk lapa ar banneri, navigāciju, to tekstu un copyright's. Vēlāk būs vēl kādi 20 faili kuri būs kautkas.php vietā. Ja man ir zinjas.php un login.php, tad es vēlos lai atverot zinjas.php, tad lapas title (virsraksts) būtu "Mana mājaslapa :: Ziņas", ja man ir login.php, tad lai lapas virsraksts būtu "Mana mājaslapa :: Ielogošanās". Kā to izdarīt, lai tā strādātu? Lūdzu izpalīdziet! Iepriekš pateicos! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 A iekustināt pelēkās šunas nevarēji? tavs.php <?php $title = "logins"; include 'tavs_templeits.php'; ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Tu katrā lapā atsevišķi glabā html dokumentu (tipa katram savs head, body utt), vai arī šīs daļas stāv vienā failā un tu tās inkludo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollmax Posted April 25, 2007 Author Report Share Posted April 25, 2007 Paldies Delfin, tagad tas strādā kā vajag :) Esmu vēl tikai iesācējs iekš php, tādēļ vēl visu tik labi nezinu. Man viss head, body utt. stāv main.php failā un tad piem login.php lieku include uz main.php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Programmēšana sastāv no 99,8% loģikas un 0,01% zināšanu... un tas ļoti daudz ko par tevi liecina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Neko nekomentēšu par to attiecību, bet kur palika 0,01 procents ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Kafijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 un kur paliek atlikušie 0,19% kad tos abus noņem? a? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.brown Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Tie aiziet uz "Programma izpildīja nepieļaujamu darbību, un tiks aizvērta" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollmax Posted April 26, 2007 Author Report Share Posted April 26, 2007 Programmēšana sastāv no 99,8% loģikas un 0,01% zināšanu... un tas ļoti daudz ko par tevi liecina :D Gudrais atradies, lol :D ja esi tik gudrs, tad paskaidro kur paliek tie 0,19%? Beidz d*rst, jo no visām komandām 0,01% nevarēs izveidot mājaslapu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tostermaize Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 0.19% stāv tukši ( lai smadzenes nenosviltu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 rollmax smadzenes laikam tikko nodega :X un šis izpauda savu patieso būtību - rupjš cilvēks, kuram ar mutes turēšanu grūti ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricshs Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 damn, kur shitaa var... Tas tach bija paarnestaa noziimee, lai autors apjeegtu, ka nemaak ar galvu svecinaaties! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 es neteicu, ka zināšanas == komandas būtībā, ja esi apguvis gādas programmēšanas pamatus, piemēram, pascal, tad programmēt citā valodā nav problēmu, neskaitot to, ka kādu brīdi vajadzēs, lai apgūtu sintaksi un komandas... jo tas pascal ir ideāli paredzēts, lai attīstītu loģisko domāšanu, bez kā programmētājs nevar iztikt! ja nezin kādu komandu, tad viņš izdomās, kā to savādāk uzrakstīt... P.S> tos 0.19 pročus norija ®TFM Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Kas par komandām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts