Jump to content
php.lv forumi

ricshs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ricshs

  1. Paldies par atbildēm, atradu tādu pakalpojumu sniedzēju kā techpoint, visu smuki integrēju savā lapā, tagad gribu visu iztestēt, lai nav lieku problēmu, bet, iespējams, ka kāds ir saskāries ar viņu piedāvātajiem pakalpojumiem un zina, kur norādīt cenu par sms un, kur saņemt vispār savu atslēgas vārdu. Uzrakstīju uz norādīto jautājumu meilu, bet varbūt kāds var kādu padomu sniegt jau šeit! ;)
  2. Sveiki! Tā, par cik prāts diezgan aktīvi rosās, tad nonācu pie kādas salīdzinoši vienkāršas idejas, bet vajadzētu jūsu palīdzību, jo ir vairākas neskaidrības. Vai kāds varētu parādīt kādu vienkāršu kodu, iespējams, ka tāds jau šeit bijis, bet meklējot neatradu. Tā, ir vairāki pakalpojumi, bet, lai tiktu pie nepieciešamā ir jānosūta sms, jāsaņem kods, tas jāievada un apstiprinot tiec pielaists pie materiāla. kingsms.lv dod jau šādus skriptus https://www.kingsms.com/sms/special/example.zip , bet kā man panākt reālu integrāciju ar savu lapu?
  3. Nu paldies, bet būs jāpameklē risinājums! :)
  4. Nu, es vienkārši domāju, ka tā php vaina, bet nu paldies.
  5. Sveiki! Tātad ir mājaslapa, viss atrodās vienā lapā, kopā ar html kodu, viss bija labi, bet tagad vienā sadaļā man ir nepieciešama <li> opcija, bet ar position absolute viss rakstās virsū pirmajam tekstam, ko ielieku <li> tagos, varbūt, kāds varētu palīdzēt un pateikt, ko es daru nepareizi ? http://paste.php.lv/7523?lang=php Problēma sākas 34. un 35. rindiņā. Paldies!
  6. Nu, ja tas ko līdz, tad bez flešiem un neiedomājami foršu dizainu... Vienkāršu, kas mijās ar pielietojumu un labu apkalpi.
  7. Sveiki, vēlējos iegūt konsultāciju! Cik varētu izmaksāt interneta veikals, kas sastāvētu no sadaļām: Aktuāli Raksti Produkti Pakalpojumi Turpinot iepirkšanos uzrādītu pāris novadu kurijeri un beigās konts kurā jāiemaksā, nu kā jau net veikalos... Saprotamu kontroles paneli. Tāda, kas nav nokopēta, bet tiešām ir paštaisīta un jauks dizains, vienkāršš bet jauks. Pāldies!
  8. Nu skaidrs, liels pāldies, varēšu tagad padomāt! ;)
  9. Saprotu, bet, apmēram, par kādām cenām 'iet' net-veikali?
  10. Sveiki! Ir nepieciešamība pēc interneta veikala, cik varētu maksāt sakarīgs iveikals ar normālu dizainu? Vēlams tāds kur ērti var noskaidrot kas, ko, kur ir pasūtījis... Ja zinat vai varat ko ieteikt lūdzu rakstat!
  11. ricshs

    Chat

    Par to tu chista neshaubies! :)
  12. damn, kur shitaa var... Tas tach bija paarnestaa noziimee, lai autors apjeegtu, ka nemaak ar galvu svecinaaties! :)
  13. Nu jaa, bet paldies, par palidzibu un kritiku! :)
  14. Ei galiig... Tas bija domaats taa, kaa ,piemēram, "Ritena zobrats pilda savu funkciju" Zinaaju, ka kaads praatveeders piesiesies nevieta, un topica tema ir atrisinaata!
  15. nu jaa, man stienis, bet es nedomaju par tadu funkciju, bet par tautiski sakaamo funkciju! :)
  16. stopp, paldies tev, izpeetiiju skriptu un izpratu ko siikaak par get funkciju! :) Liels paldies! ;)
  17. nu itkā vis būtu okey, bet viena nelaime, man tagad nevelkās līdz izvēlne - lapa1 un lapa2 Ieskaties: Sheit <? $pg = $_GET['pg']; $lg = $_GET['lg']; if ($pg==1&&$lg==lv){ include("header.php"); break; } else if ($pg==2&&$lg==lv){ include("headers.php"); break; } ?> <a href="?pg=1&lg=lv">1. lapa</a> <a href="?pg=2&lg=lv">2. lapa</a>
  18. Sveiki! Ir skripts: http://paste.php.lv/5446 Bet kā pielāgot, lai rādītu tikai to lapu, kura ir izvēlēta un iepriekš izvēlēto nodzēstu? Paldies!
  19. vnk gribējās tā pateikt, jo lapas apakšā redzēju '© FTm 2007 WEB version: v2' Nu labi, netaisīšu oftopic`
  20. kaarteejaa fusion lapa, taadai pat negribaas dot paliidziibu, jo visi tie cseri savas lapas taisa uz fusion un lielaas ka pashi izvediojushi
  21. O, paldies , atradu vajadziigo, tieshaam liels paldies! ;D
  22. Nu paldies par padomu, jāpalasa pāris photoshop tutoriāļi! ;)
  23. Nu, es jau itka sagraiziju, peec tam kompailoju un viņš jau pats ģenirē to html un css, bet es nesaprotu, kā panākt, lai ierakstītajs teksts nepārvēršās par img failu? Un tad koda gabaliņš ko iedevi, es to izmeiģināju, bet rezultāts ir tāds, pats kā iepriekš -mēģinot rakstīt izjūk viss css un lapa ir nepārskatāma =\
×
×
  • Create New...