tk1 Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 (edited) Sveicināti..nu beidzot esmu uztaisijis ko maz daudz nopietnu..bet ienāca doma galvā ka varētu Windowu uz Linux distributīvu nominīt, tātad ar linuxu pasu kā tādu esmu pazīstams bet tomār kādu linux distributīvu prieks weba izmantot..??..Pectam nāk jauntājums kā es tgd IPB forumam varētu uztaisīt backup lai ari uz Linuxa visi raksti paliktu + vai nav kāds jav sakombinēts appserv vai kas līdzīgs uz linux jo to kādu laiku atpakaļ meklēju bet neatradu un linuxam atmetu ar roku.. Ceru sapratāt, jav iepriekš paldies.. ;) Edited January 30, 2007 by tk1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Linux ir tikai viens. Atšķirība ir tikai distribūcijās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 runajot par web lapam nav svariigi vai tu vinjas taisi uz win un izmanto zem *nix vai otraadi.... Ja kods nebuus liiks (preciizaak failu celji...) tad ir pilniigi vienalga... taapat ir ar SQL ... tikai sajaa gadijumaa neparnes kaa failus bet gan kaa DB dumpu..... (backupu)... P.S. Ljoti daudzi vedo lapas uz Lokalaas mashinas kur ir WIN (arii testee) , bet izmanto uz servera kur ir *nix... Driizaak parupeejies lai sakristu SQL un PHP versijas... (taadas pashas kaa uz taa kur testee, bet arii tas nav tik svariigi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted January 30, 2007 Author Report Share Posted January 30, 2007 Amm es izmantoju WAMP5 bet es pat nezinu kas būtu labāk..varbūt appserv vai pašliktais?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 vēl jātaceras ka nix'iem failu names ir CaSeSeNsItĪvI, win nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Iemācies uzlikt pats. Vispirms apache, tad php, tad mysql. Visi tie wamp, appserv utt ir viens un tas pats - apache, php un mysql. Ja iemācīsies pats pa gabaliem salikt, tad būs arī lielāka izpratne par to kā viss strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted January 30, 2007 Author Report Share Posted January 30, 2007 Nu tad es sapratu ka pašam liekot būs daudz labāk! Pareizi?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 nemēģinot neiemācīsies... tikai no sakuma parūpējies par rezerves kopijām.... jo no sakuma liekot pirmajas reizes ir visas iespējas dabūt nonestu serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts