alexxx Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Es nevaru saprast shito- IPB WARNING [2] require_once(C:\wamp\www\forums/sources/ipsclass.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory (Line: 61 of \index.php) rakaajos pa google bet neko sakaariigu neatradu! Varbuut kaadam ir taada pati probleema bijusi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Īsti nezinu kā php attiecas pret abu veidu slašu izmantošanu path'ā, bet domāju, ka tas nav labi. Un vispār domāju, ka tev vienkārši tāda faila nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxx Posted November 17, 2006 Author Report Share Posted November 17, 2006 tu doma ipsclass.php ir vinsh man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 pievainas varetu but win path... nomaini C:\wamp\www\forums/sources/ipsclass.php uz C:/wamp/www/forums/sources/ipsclass.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 taa arii ir ka vainiigs ir 'Celja' pieraksts --> nevajag izmantot win stilu !!! nekad un nekados apstaakljos, jo win lieliski saprot *nix pierakstu ;) Taapec to iesku izmantot vienmeer (*nix stilu) piedevaam: vislabakais neizmantot pilno URL bet gan iiso.... C:/wamp/www/forums/sources/ipsclass.php nomaini uz sources/ipsclass.php (pats paskaties kaa vajag preciizaak) Tas tev dos iespeeju visu to parlikt uz jepkuru direktoriju / vai pilniiba parcelt uz citu serveri utt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 nekad un nekados apstaakljos, jo win lieliski saprot *nix pierakstu ;) Muļķības. Tu pamēģini atvērt cmd.exe un ierakstīt tur cd c:/windows. Vai atver notepad.exe un file->open logā ieraksti c:/windows. Neko windows nesapratīs. Windows saprot tikai \ formātu. Tas, ka tu drīksti rakstī / slašu, to nodrošina tikai dažādas programmas, kuras wrapo winapi funkcijas. Tb aizstāj / ar \ pirms izsauc winapi failu/direktoriju funkcijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxx Posted December 4, 2006 Author Report Share Posted December 4, 2006 thanks.... man viss aizgaaja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Vislabāk vienmēr izmantot konstanti DIRECTORY_SEPARATOR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Da nu.... / ļoti labi vienmēr ir strādājis. Ne tikai php valodā, bet gan arī javā, C++, pythonā, utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxx Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Gribeeju pjautaat par phpbb uzinstaleeju viss ok... public_html/forum/ var pieslegties bet ka ara no forum nu tas ir vnk public_html ta nevar ieiet! vot mana beda! sviests.ema.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Tev tādas /forum direktorijas tur nav. Un nepieslēdzas varbūt tāpēc, ka kukijiem path ir /forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 (edited) es gan iesaku izmantot pilnu celju. jo nevajag domaat, kad tev includotajaa failaa veel viens include utt liidz galam. p.s. bubu pamato luudzu, peec kaa tu traktee 'stulbas quotes'. jo man tu biezhi shito pieliec klaat. Edited January 26, 2007 by nemec Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 nemec, nejēdzīgas un traucējošas quotes ir tad, ja tu citē pēdējo postu tēmā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxx Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 ok vis kartiba itka,bet sakas jauna problema! nevar admin paneli tikt paradas tads No administration session found ieraxtu no jauna paroli itka ielaiz bet pec 1 sek izmet atkal ara!? cookies vainigi vai kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Pēc pusgada tomēr izdevās beidzot uzzinstalēt, ja ? :) Jā, varētu būt, ka sesija resetojas visu laiku. Uzliec FF kaut kādu live http headers (vai firebug) un pačeko vai Session ID kūkijs nemainās visu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts