Jump to content
php.lv forumi

Kas labaaks?


eM^

Recommended Posts

Sha beigshu 9. klasi un domaju kur talak iet maciities, iestade jau apmeram zinama, bet nezinu ko labaak. varbut jus ietektu(nemot vera ka macos videji 5-7)?

 

itkaa datortehnikis jau nav programeshana, bet ari tur pamatus sava zinja ir iespeja apguut...

Link to comment
Share on other sites

Nu tās ir divas krasi atšķirīgas lietas. Protams, dzīvē gan programmētājs zina no kā sastāv dators, un varbūt arī datortehniķis prot nedaudz kautko pakodēt (piem., bash, php reizēm vai ko tamlīdzīgu), bet tas neskaitās :).

 

Izvēlies, kas tev vairāk interesē/patīk. Domāju tavām pašreizējām atzīmēm nav nozīmes. Svarīgi, lai tev interesētu ko tu mācies.

Link to comment
Share on other sites

Pievienojos v3rb0 Labaak ej Vidusskolaa to pabeidzot tev Buus Videejaa Akadeemiskaa izgliitiiba un visas durvis taalaak valjaa Gan LU gan RTU ..... Nevis 3 gadus maciities un tad CV rakstiit Nepabeikta videejaa, Vai proftehniskaa... (lielos uznjemumos var gadiities ka Panjems cilveeku ar Akademisko Videejo nekaa ar Proftehnikuma izgliitiibu..... )

Link to comment
Share on other sites

strādāt varēsi vienalga, agri vai vēlu, jautājums kur, kā un cik ar to pelni.

ir bijuši pāris brīži, kad būtu vajadzīgs izvilkt papīru par labu akadēmisko izglītību, lai gan kādreiz ar domāju ka tikai prakse,prakse un vēlreiz prakse ir lielais svētais grāls, bet tādas universitātes tik traucē dzīvot :)

Edited by v3rb0
Link to comment
Share on other sites

IM24LV --> viss atkariigs no tehnikuma ;)

Var gadiities ka no taa tehnikuma nemaz nevareesi uzreiz iet studeet LU....

 

Jo cik zinu tad tehnikumos/Profenees ir 3 gadi iegusti profesiju, un Nepabeiktu Videejo, Ja gribi Pilnu tad ej vien maacies vel 4 gadinju.....

Link to comment
Share on other sites

ej uz videni. man daži arī mokās - pabeidza arodeni, ir kkāda vidējā nepabeigtā, tagad vēl 2 gadi jāmācās un jāmaksā par to, lai vispār tiktu augstskolā. nu sviests!

 

pietam ļoti daudzi, kurus es pazīstu un kuri ar datoriem ņemās mācījās videnē un visu paši apguva saviem spēkiem.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...