bubu Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 ar pliku manuāli neiztikt. Em.. atļaušos nepiekrist. 90% no visa, ko zinu, ja ne pat vairāk, esmu iemācījies no manuāļiem (tb oficiālās dokumentācijas, helpa). No foruma esmu guvis tikai dažādas nianses un trikus, tb tādas lietas, kuras manuālī NAV. Taču tas, ko tu prasi, manuālī IR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
direktors Posted July 9, 2006 Author Report Share Posted July 9, 2006 lai arī šoreiz elektroniski, tomēr man vairāk patīk komunicēt un uzzināt tautiešu viedokli/ieteikumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 uzzināt tautiešu viedokli/ieteikumus. Cik var atkārtot - lasi manuāli... lūk tāds ir latviešu ieteikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Šitas vismaz pats domā! 90% no jautātājiem paši neko nedomā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Em.. atļaušos nepiekrist. 90% no visa, ko zinu, ja ne pat vairāk, esmu iemācījies no manuāļiem (tb oficiālās dokumentācijas, helpa). No foruma esmu guvis tikai dažādas nianses un trikus, tb tādas lietas, kuras manuālī NAV. Taču tas, ko tu prasi, manuālī IR. bet bubu manuaalis tachu nemaak runaat. tu vari tur nedeelju mekleet atbildi, bet vari arii atrast divu minuushu laikaa.. un google ne vienmeer izglaab, jo ir gadiijumi, kad gruuti nodefineet savu probleemu.. tad cilveekam ceriibas uz forumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 jo ir gadiijumi, kad gruuti nodefineet savu probleemu.. tad cilveekam ceriibas uz forumiem ... rakstot tajos slikti definētas savas problēmas, par kurām pārējie foruma lietotāji veselu dienu mēģina saprast, ko autors gribejis ar to teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 diez vai tā citi dienām sēdēs un mēģinās atrisināt problēmu kurai pat parasītājs nevar izdomāt formulējumu. vismaz es izlasu pirmos pāris teikumus, ja tajos nesaprotu par ko runa/kur problēma, tālāk nemaz neiedziļinos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts