sfx Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Hei, skatiijos ka te vienam bija liidziiga probleema, bet tur atbildi neatradu. Viss bija sainstaleets un gaaja, vienaa briidii kautko uzintaleeju un viss (neatceros ko iisti, kautko no mysql prod.) vairs neiet :: Call to undefined function mysql_connect(). visi ext. dll ir vietaas un lib arii bet neiet. es kautvai php.ini vari ierakstiit: extension=php_ndjsiahbdyuab.dll apache restarteesies un erroru nekaadu, bet phpinfo() php.ini ir noraadiits turpat c:/windows/php.ini un no turienes arii laboju. p.s.Ir meeginaats arii paarlikt pa jaunu visu - nekaa :( ---------------------------------------------------------- winXP - php5.1.4 - mysql5*** - apache 2.0.52 Kur var buut taads gljuks??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 1) ieslēdz display_startup_errors (vai kautko līdzīgu) iekš php.ini, lai php rāda startēšanās kļūdas. 2) ieliec libmysql.dll failu no mysql uzinstalētās bin direktorijas iekš system32 3) atkomentē extension=php_mysql.dll un extension_dir rindas, i vsam vajadzētu būt ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Man bij tas pats vakar laikam. PHP uzliku 5.1.2 un viss bija ok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 vai tad mysql5 nau mysqli_connect()? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Jā, ir arī mysqli. Bet mysql arī ir palicis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 nu jaa, bet vinjam pasham ira mysql5 .... protams mysql_connect ar buutu jaastraadaa, tik attieciigi kaut kaadam erroram jaabuut ... tev mysqli_* straadaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 tik attieciigi kaut kaadam erroram jaabuut ...kādā sakarā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 mysql_connect != mysqli_connect errors buutu par autentifikaaciju (nokluseeta mysql5 instalaacijas variantaa) gan jau ka Access denied :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Nu nav gan taisnība. Errors ir tad, ja lieto veco libmysql.dll klienta bibliotēku slēdzoties pie jaunāka MySQL. Ar php extensioniem tam maz sakara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Man laikam arī šada pat problēma. Nekādi nevaru pielikt, myslq bibliotēku. Faktiski nevar pielikt nekādu bibliotēku vai arī mainīt php konfigurācijas parametrus, jo php.ini tiek pilnībā ignorēts. Iekš phpinfo(); uzrādās, ka tiek izmantots php.ini fails no win direktorijas. Testa nolūkos likvidēju php.ini win direktorijā, bet php strādā kā strādājis. Drusku papētot, radās aizdomas, ka visi konfigurācijas parametri tiek ņemti no šī faila php5ts.dll, jo viņā figurēja extension_dir = 'c:\php5', kas arī uzrādās iekš phpinfo();. PHP, gan man, pats atrodas c:\php folderī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 xPtv45z --> Win videe tiek iznmantots tas INI kas atrodas WIN....Direktorijaa.... Un nejauc DLL ar konfiguraacijas failu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 To es saprotu, ka tā vajadzētu būt, bet tā nav. Vai php ietu, ja uz datora nekur nav pieejams php.ini fails? Vienīgi tie php direktorijā php.ini-dist un php.ini-recommended. Ļoti iespējams, ka es esmu kaut kur kļūdījies liekot visu kopā. Vienīgi es tagad nemaz nezinu, kam ķerties klāt un kur meklēt vainu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 apache restartēji pēc labojumiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Jā, php iet arī bez php.ini faila. Tad tas ņem kautkādus defaultos parametrus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts