Jump to content
php.lv forumi

Demoni un Zombie


tiy

Recommended Posts

Kads zin kaut ko par Demoni un Zombie (programmas kas patstavigi darbojas uz servera), ka vinus isti taisa un ka palaist, varbut, kads zin kadu linku kur ir kads manuals.

 

Gribetos uzrakstit tadu demonu, kas automatiksi taisa saitam refresh noteikta vieta, lai iegutu datus (ir stati tos es gribetu ierakstit failos, ka izdarit ta, lai ierakstitos visu laiku , neviss , kad useris ir pieprasijis lapu).

Link to comment
Share on other sites

zombie jau ir nospradzis process, kas nav tīri lidz galam nobeidzies un os nezin ko ar šo sadarīt un kā tikt vaļa pavisam. nedomāju ka tev tādus vajag uztaisīt :)

Edited by v3rb0
Link to comment
Share on other sites

Vēl var arī uztaisīt parastu php skriptu ar loop'u iekšā un ielikt sleep() pa starpu, un pēc tam šo skriptu palaist no komandrindas, lai stāv kā patstāvīgs process atmiņā.

 

Tik nezinu, cik stabili tas skripts strādās. Pašam bija problēmas uz Linux servera - pēd divu/trīs dienu strādāšanas šis skripts mēdza pats no sevis izrubīties. Kā arī vēl jāskatās, vai tā padarīšana neaizrij atmiņu.

Link to comment
Share on other sites

tak serveris stav uz citas mashinas, pie kuras ir tikai attla piekluve ir ideja uzrakstit uz C mazu programmu, kas caur soketu iegust informaciju. Un palaist to car php, ta ari izlegt.

Ta varetu darboties?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...