Jump to content
php.lv forumi

Problēma ar headeri


SkyD

Recommended Posts

Lieta man sekojoša. Atverot lapu, man ir vajadzīga maza bildīte uz 100px platumā. Reku skripts ar kuru var to panākt: http://paste.php.lv/3869. Bet lieta tāda, ka es viņu nevaru tur iebāzt, jo tas fails, kurš parāda to bildi ir inkludojamais fails iekš index.php, un vinjsh man uzrāda, ka headeris jau ir ieprieksh palaists. Ielieku to headeri index.php zem session_start(); tad man uzraada baltu lapu, kur viduu ir tuksha bilde. Kas būtu jadara?

 

Un tas pats ir, kad veru valjaa to bildi uz image.php?id=te_id. Sākumā no DB izvelku pēc ID bildes nosaukumu, un tad atrodu mapē, bet, ja headeris ir zem tā mysql kvērija, tad vinš uzrāda ķeburus, bet ja uzliek pirms, tad balta lapa.!

 

Baigi svarīgi, palīdziet. Lūdzu.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

SkyD: meegjini pirms postoshanas forumaa padomaat - ko tieshi gribi panaakt, kaadiem seciigiem sljiem to var uztaisiit, ko tu esi uzrakstiijis, ko noziimee katra funkcija, ko noziimee kljuudu pazinjojumi...

Link to comment
Share on other sites

Bļāviens. To, ko esmu uzrakstījis visu saprotu, savādāk, ja nesaprastu, nebūtu nemaz uzrakstījis. Jūs laikam nesapratāt manu domu, kas un kāpēc man neiet.

Īsāk sakot ir tā, ka ir index.php, kur inkludojas funkcijas. Viena no funkcijām ir show_pic(); kura atrodas profile_pic.php. Un tajā profile_pic.php es centos iebāzt to skriptu, kas samazina bildi, bet reku šeku man tas errors izlec, ka jau izmests headeris index.php. Tad nu iemetu to headeri iekš index.php un parādās man balta lapa. Kā panākt, lai man tas attēls samazinās uz tiem 100px platumā, lai man nav jaliek <img src="te_pic.jpg" width="100px">. Un tad pus gadu citiem to bildi lādēs iekšā. Ceru, ka izteicos skaidrāk. Visādi izmeiģināju, bet nekā. Nu neesat tik drūmi, ka jums kautko paprasa, bet saglabājat optimismu, un sniedzat man palīdzību. Būsiet gandarīti, ka kādam būsiet palīdzējuši! :)~~

Link to comment
Share on other sites

Bet mīļumiņ, tev jebkurā gadījumā BŪS jāliek tas img src! Tik tavā gadījumā tas būs "<img src="bildes_samazinasanas_skripts.php">". Jo tu nevari vienlaicīgi izdot divus pretrunīgus headerus, un cerēt, ka browseris spratīs, ko tu no viņa gribi ;)

Link to comment
Share on other sites

Lab, lab nevajag trakot. Tagad man aizgāja šitas viss.

Ir tā, ka uzlieku tajā smaller_pic.php $bilde="te_bilde.jpg"; un tad taalak samazina to bildi. Bet, vajag, lai pēc adreses smaller_pic.php?id=bildes_id tiktu no saakuma no MySQL savaakts bildes nosaukums un tad samazinaats. Tur taa probleema. Un tajaa index.php es nevaru to <img src="func/smaller_pic.php?id=te_id">, jo tur to ID viņš vienkārši nepadod.

 

edit: tagad viss bumbās.

Edited by SkyD
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...