Robis Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Vai kāds izmanto DBDesigner teiksim, lai izveidotu savu db un uztaisīt tās uzskatāmu shēmu!? Man tā progza ir, bet izmantot nemāku :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Cik uzmetu aci tur ir arī dokumentācija. Priekšā tev tāpat neviens nepateiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Dokumentācija viņa apmierinoša, taču pats produkts gan nē. Gļuko, karas uz nebēdu (ja vēl nē, tad gan jau sāks, kad kļūs sarežģītākas diagrammas). Žēl, ka open-source diezgan lielu potenciālu pamesta novērtā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Un kurš vainīgs, ka nemāki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 bubu: esi lietojis šo progu vairāk kā 'tikai patestēju' ? Šobrīd pats pētu - it kā strādā Ok, tikai dažas lietas ir tādas lietotāj-nedraudzīgas, bet tas sīkums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Jā. Biju apsvēris domu un sācis taisīt taisīt vienu MySQL db, ko man vajadzēja, pilnībā caur šo tūli. Krašu un exceptioni bija visu laiku, kā kautkur nepareizi ar peli ieklikšķini/novelc drag-n-dropu utt. (Kā nekā rakstīts Delphi, lol ;) Ar laiku jau iemanījos izvairīties no tiem, bet nu sorry, ne tamdēļ es gribu lietot tādu produktu. Atgriezos pie parastiem *.sql failiņiem, par ko labāku neesmu neko vēl atradis priekš sevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 ERWin neder? Imho tikai tīri vizuāli der... A kas attiecās uz pašu DB, to labāk ar rokām taisīt/labot (uzcep php scriptu, kas no masīviem sinhronizē to db) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts