kaszu Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Varbūt nedaudz nūģīgs jautājums, bet kaut kā nebiju pirms tam saskāries ar šādu problēmu, bet iekš html piemēram es vienkārši rakstu <table cellpadding="0" cellspacing="0"> ... a kā man darīt ja es gribu pie css pielikt, ka tabulai šie abi parametri būs vērtība n un m? Thank you :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 nevar.. kaut kāda tur CSS versija mācēja, bet nu... PS: atstāj defaulto kas ir.. nevajag sarežgīt lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszu Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 (edited) omfg, piedod delfīn pats atradu, bet ja nu kādam noder padding: 0; border-spacing: 0; nezinu kuru tieši cellpadding vei cellspacing nomaina. Piedod bubu, tu noteikti dusmosies par šādu postu, kur pats atbildu uz savu jautājumu, izmeklējos iekš w3schools, bet googlē nepastījos ;/ Edited March 31, 2006 by kaszu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Nesaprotu, ko cilvēki to w3schools vienmēr piemin.. Ne reizi neesmu to lapu īpaši pētījis. Vienmēr ar w3.org specifikācijām ir pieticis (+google, protams). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 kaszu, `border-spacing` uz IE nestrādā (IE6 vasmaz man) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszu Posted April 1, 2006 Author Report Share Posted April 1, 2006 Jāatzīst, ka nespēju atrast tādu, kas darbotos crossbrowser. Būs vien jāizmanto table cellpadding un ...spacing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Nu to es arī biju domājis, ka nebūs tā vienkārši tikai ar CSS.. Es vispār neko neuzliku un atstāju Default-Behavier Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 table {border-collapse:collapse; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszu Posted April 1, 2006 Author Report Share Posted April 1, 2006 (edited) v3rb0: bet itkā vajadzētu jau lai var mainīt cellpadding un cellspacing uz kaut kādu vērtību caur css, bet paldies Edited April 1, 2006 by kaszu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 cellpadding ir parastais padding td elementam. spacings gan jāliek caur cellspacing="x" Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Piedod bubu, tu noteikti dusmosies par šādu postu, kur pats atbildu uz savu jautājumu, izmeklējos iekš w3schools, bet googlē nepastījos ;/ Nezin, nezin - uzskatu, ka ja atrodi atbildi pats un neviens cits vēl nav paspējis, tad tas ir OBLIGĀTS pasākums iepostot to šeit. Un nevis vienkārši "Thx, atradu pats :)", bet smuki uzrakstīt problēmas risinājumu. bubu, par to w3schools - lieta tāda, ka, meklēt infu iekš w3 specifikācijām ir jāmāk, un iesācējiem tomēr informāciju vieglāk ir uzņemt no tāda saita, kur viss ir tutorial-veidīgi un bez īpašas iedziļināšanās sīkumos. Protams, var jau diskutēt, vai tas ir labi vai slikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszu Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 kur pats atbildu uz savu jautājumu īstenībā tad jau es neatradu, jo nestrādāja uz visiem browseriem (vēl jo projām neesmu atradis, bet tam vairs nav nozīmes). Tagad es sapratu, ka w3schools tomēr ir diezgan nepilnīgs informācijas resurs. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts