Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Taads laamisks jautaajums-bet varbuut kaads zina kaa uzlauzt sos web-based e-mailus.Varbuut ir kaads softs vai kaads cits risinaajums?

Nu davai ka IT Guru apspriediisim so jautaajumu! :)

Posted (edited)

Meklē kļūdas skriptā un aidā..

edit: Tas nav likumīgi un ir sodāms..

Edited by MakaTaNaw
Posted

ja kāds IT guru zinātu, tad sava prieka pēc vien būtu jau uzlauzis tās lapas.

ja būtu tāds 'webpage hacker' softs, tad interneta nebūtu. :)

inbox, one utt. tomēr ir pietiekami kvalitatīvi izstrādātas, lai uzlauzt tās praktiski nebūtu iespējams. es pie vienas savas lapas taisīšanas drošības jautājumos mazliet noslinkoju, un to lapu nosacīti uzlauza ;)

Posted
ja kāds IT guru zinātu, tad sava prieka pēc vien būtu jau uzlauzis tās lapas.

Kāds tur vēl prieks graujot tās lapas ?

Posted

gribi mētāt kruto hackeri(kurš owno puslatvijas emailus) ar novilktu softu :D ? sāc 'lauzt' ar to ka powerpointā uztaisi lielus lime burtus crackin', progressbaru un kaut kādus rotējošus/lēkājošus/slīdošus blingblingus.

Posted

pashaa webaa diez vai buus daudz robi ... jan u lauzh OS liimenii ... tad jaapeeta kods lapai .. ar JS meibii ...

Posted

hakeris iz cilveeks kas darbojas nemanaami, nevis lai pazimeetos .. iepeejams ka pat ar to pelna [lielas/mazas] naudinjas

Posted

MakaTaNaw, tikai pēc redzētajām uzlauztajām lapām :) tātad es domāju tikai tos hakerus, kas visu saturu izdzēš.

Guest Zandis
Posted

Man ir tā programma, kura visus ēpastus lauž augšā. Var DC++ nokačāt arī paču, kur var lauzt arī HTML lapas, bet to visu laiku kačā, tāpēc sloti brīvi nepaliek - nevaru pamēģināt.

Posted (edited)

Stopp, tādus pat pa hakeriem negribas saukt.. Nožēlojami ķēmi, kas nones citiem lapas..

P.S. bez attaisnojoša iemesla

Edited by MakaTaNaw
Posted

cik zinu tad par inbox.lv brute force viens tagad atsēž. pret vienu dirsēju delfi.lv komentāros arī tika ierosināta krimināllieta.

man pašam arī ir zvanīts (tiesa gan kā nosacītam adminam) no policijas par dažādu lapu uzkakošanu. viss kustās :)

Posted

Nu hackot čist nav lab. Bija sen jau atpakaļ iekš datuve.lv, ka iedod kādam draugam, kas tup oranžajā portālā, linku, tas aiziet uz viņu un un data.dat saglabājas kuukijs. $query_string; tika noņemts un vairs tag viņs neiet. Nu vai šitādus kautkādus prikolus nevar izdarīt iekš inbox.lv, vai arī ir kāds jauns risinājums, kā draugu izčakarēt iekš draugiem.lv ?:DD

• Create New...