Defeis Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Nezinaju kur isti likt bet nu lai buutu sheit Tatad lieta sekojosha Tika defeisots sameraa (liels projekts), Mana riiciba ir aptuveni no 40 - 60 saitem Vaidzetu palidziibu atkartoju liels projekts ja ir kads kas rubii un velas padalities ar zinaashanam welcome :) Informacija ir daudz un pat loti esmu viens un mekleju taatad kadu kas vareetu asisteet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) paga, tu nogāzi? tad iesaku pieteikties policijaa nevis php.lv/f lielīties, var uzreiz jau svitrainu ancuku pašūdināt pie skordera. vai prātīgāk, ķer rokā ownerus un piesakies par drošības speciālisu. Edited March 24, 2006 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) Atradis ar ko nodarboties. Taisi labāk WEB projektus un pelni naudu. Nevis uzraksti "lapa defeisota" un urraa, plus veel risks. Neesi dzirdeejis, kaa kaadreiz gaaja nelieshi team ? Defeisoja daudzas lapas, liidz uzraavaas. Edited March 24, 2006 by SkyD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defeis Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 Nevajag taisīt liekas QUOTEs. (bubu) Lieta tada ka mails tika nosuutiits bet attbildes nav tatad ja nav atbildes tad laikam siem ir dzill veienalga vai domaja ka kads pukinsh vienkaarshi paspelejas un uzrakstija mailu Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 5dienas vakarā kāds sēž pie maila un uzpasē savas firmas lapu? (izņemot ibankas un citas 'naudīgās' lapas). pagaidi 1dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defeis Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 (edited) Tema ir sekojosha nekas vel nav nogaasts bet kapec ir tada bezatbildiiba to es nesaprotu es vienkarshi atradu nopietnu droshiibas caurumu viniem veel ir paveicies ka es neesmu lainais tipinsh savadak zaudejumi buutu nepaknapo Jau ir pagajusi nedella no nosuutiishanas briiza Edited March 24, 2006 by Defeis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defeis Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 A kas veel iesaku foruma adminiem update foruma versiju bistams ir caurumi nav kritiski bet ir ceru ka man i nebanees ja vaig pateikt kas un kur tad dodat zinu kads no adminiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Aizraksti to, kas sakāms uz laacz@laacz.lv, nevis raksti te grūti izlasāmus teikumus (gramatika tev pamatīgi pieklibo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 mjā.. neviena komata.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 hackeri mļins... es arī uzhakoju šito forumu.. nospiedu CTRL un paskrollēju ar peli.. dizains uzreiz defeisojās, eu kāpēc neviens neredz?! a tīri intereses pēc - kas notika ar nelieshi team (vai kā viņus tur)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Tam galvenajam tur laikam uzlika kautkādu sodu, un protams netu noslēdza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defeis Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 Nav jau maka nodzeest index.php un tur ierakstiit echo "Hack tads un tads " tie nav hakeri.Tie ir vienkaarshi mullki. Ja es buushu pabijis kadaa webaa saimnieks to pat nonojautiis,es nekad neko nebojaaju panemu to kas man vaig un aizmirstu par tadu saiti tas arii viss. Var jau kadreiz izklaideeties uzmochiit kadm webam kaadu prikolu,bet ne jau tadiem nopietniem un zoliidiem saitiem tas nav manaa stila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 ;) nu pievieno šeit php.lv apakšā pie kopīraita 'hacked' :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 un kā gan tu zini, ka piemēram nestāv kkāds loggeris, kas visas tavas darbības iereģistrē? skaties ka kaut kādā brīdī pie tavām durvīm neklauvē доблестная милиция :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defeis Posted March 28, 2006 Author Report Share Posted March 28, 2006 Haha shaubos ka kads sezz un cauram dienam skatas logos, turklat ir paliig skripti lai nodzeesu logus, luk ta. Un mes tak makam izmantot anonim proxy vai ne ta? Taka visi gali udeni :))) Nu tad ir kaads kam ir interese.Ja ne dzeshat nost shito topiku. Var dabuut gatavas saites ar admin paneliem db uttt.Protams par palidzibu dazaas lietaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts