Guest Zandis Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Tu mani pareizi saprati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 sāk likties, ka latvieši ir pati megakrutākā tauta uz visas pasaules (domās pavīd aldara reklāma ar megalielu Latviju uz zemeslodes :D ) khe khe khe. a tas dēļ skaudīguma, patriotisma, lielās pašpārliecinātības vai kādas citas rakstura iezīmes? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 sāk likties, ka latvieši ir pati megakrutākā tauta uz visas pasaules (domās pavīd aldara reklāma ar megalielu Latviju uz zemeslodes :D ) khe khe khe.a tas dēļ skaudīguma, patriotisma, lielās pašpārliecinātības vai kādas citas rakstura iezīmes? :) Divu miljonu lielai tautai, no kuras puse ir kangari, tas ir pilnībā normāli un apsveicami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keksuss Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Es pazīstu divus. Goda vārds viņi ir glupi un lētticīgi. Ja nemaldos indieši kopskaitā ir pēc miljarda! Domā pareizi ir spriest par visiem programmeriem, ja pazīsti 2 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmtsz Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 16 gadi ... ar web fīčām ņemos 2 gadus ... PHP sāku ņemties 1 gadu atpakaļ, kad sāku visu uztvert skatoties php-fusion koda uzbūvi ... tā es iemācijos nezinot par php.net un kas ir tutoriāls... tā nu tagat sēžu un taisu projektiņus ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts