Jump to content
php.lv forumi

keksuss

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by keksuss

  1. A bet tad taču tā iepriekšējā vertība pazudīs?! Eh, tiku galā citā veidā... ;)
  2. Vajag uztaisīt tā, lai jauno vērtību datubāzei pievieno jau aizpildītā laukā.. Piemēram: Tabula `darzeni` ir kolonna `nosaukums` un `ipasibas`.. Man ir pievienots dārzenis "kāposts" ar īpašību "zaļš", bet es vēl papildus caur php gribu pievienot īpašību "apaļš", bet lai nepazūd iepriekšējā īpašiba! //vai, cik stulbi uzrakstīju, bet ideju,cerams, sapratāt...
  3. http://manikirs.lv/versijatev/ Uz IEx 6. versijas programma pilnībā nokarās, tiklīdz sāk izmantot menu! Kas var būt par vainu? Ar 7. versiju, ugunslapsu un Operu nekādu problēmu... Ar ko I Ex 6 ir tāds īpsšs? P.S: slide efekts tur nav vainīgs...
  4. Tik daudz es sapratu, bet nevarēju izdomāt sīkumus + vel javascript sintakse čut čut pieklibo! Paldies, noderēja!
  5. Mēģinu uztaisīt iekš javascript'a tā, ka pirms php mainīgie ar POST tiek nosūtīti lapai, kas tos pievieno datu bāzei, izlec Confirm logs, kas prasa apstiprināt darbību! Kā varētu uzrakstīt funkciju, kas to peveic?
  6. keksuss

    Bg atkārtošana!

    Vispār es biju domājis, ka neiebraucu, kā atkārtojās tā bilde, kas ir zem teksta, bet atradu alternatīvu un iztiku bez tā!
  7. keksuss

    Bg atkārtošana!

    Kā piemēru uzreiz dodu http://biossss.eclub.lv/, jo neticu, ka no mana bezsakara kāds kko varētu saprast! Uzmanību vērst uz text bloku (to pelēko)... Tā ir viena bilde, kurai apakša, cik noprotu tiek atkārtota [repeat], bet aukša nē! Kā to panākt?
  8. O, mb_substr ir īstais! Paldies!
  9. Izvelkot pagaru tekstu no db, būtu nepieciešams to apgraizīt, t.i. no visa garā teksta parādīt tikai, piemēram, tikai pirmos dažus teikumus! Nu kautkā tā! Meklētājam uzsēdos, neko neatradu, uz turieni varat nesūtīt!
  10. to Grey_Wolf: sauc manas rokas kā gribi, bet nevaru atrast...
  11. Kā lai uztaisa, kad ierakstot vērtību laukā, pēc tam tik pat fieldus pievieno tabulai! //sviestaini noformulēts, bet gan sapratīsiet!
  12. man rāda sintakses kļūdu! #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'mod="zfgrtg" where id=48' at line 1
  13. UPDATE private SET text="cxqwefewr", mod="zfgrtg" where id=48 šito man izspļāva!
  14. ex.lv uz 6kilobitīgo pa 0.95 Ls vari pretendēt :) Labots: nē, tur tas i par latu :))
  15. Nekā. Konnektēties konnektējas, bet apdeitot neapdeito!
  16. mēģināju jau iepriekš, nepalīdz!
  17. Neesmu 100% pārliwcināts, vai iepriekš kas tāds nav bijis, bet tomēr... Kods sekojošs: <?php include("../cms/config.php"); $id=$_POST['id']; $text = ($_POST['text']); $mod = ($_POST['mod']); mysql_query("UPDATE private SET text=('$text'), mod=('$mod') where id=$id"); echo("Ziņa labota!<br><a href=\"index.php?pageid=labot\">Atgriezties</a>"); ?> querijs negrib/nevar izpildīties! mainīgie ir teksti, kuri arī bāzē tiek likti lauciņos ar text tipu. Varbūt sintaksē kāda kļūda?
  18. Mēģināju ar preg_replace- ievietot vairs nevar, bet tās reklāmas vienalga pievienojas!
  19. drīzāk man rokas, jo man nesanaca pievienot! :) lab, ģela skaidra!
  20. ...pievienot kautko par viagru :)
  21. Nu viss darbojas! Pamēģini pats: http://keksuss.miga.lv/index.php?lapa=gbook
×
×
  • Create New...