SkyD Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 Problēma man bija ieksh COUNT(*) ..:D jabuut tikai * Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 SkyD--> cit: COUNT(*) ..:D jabuut tikai * /cit COUNT(*) as nosaukums ..... vareesi izmantot 'nosaukums' ------- palasi par pseido_nosaukumiem tas pats SELECT id as mans_id....... vari izmantot mans_id ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 Es ceru, ka naakoshajaa dienaa to useru, kas jau ir bijis ieprieksheejaa dienaa, arii ierakstiis.. Jo kodaa ir, ka pasaka, ka "jau ir" tikai tad, ja $ip and $datums = tajaa datumaa...// ... Taa buus man, ja?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 domaat vajag, maacies domaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 Nu tad es domāju, ka tā jabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Pameegjini visu pats praktiski un paarbaudi vai domaa pareizi. aa, nee, stulbi, tad ir kautkas arii pasham jaadara un jaadomaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 (edited) "palasi par pseido_nosaukumiem" man liekas biežāk tie tiek manuāļos nosaukti par aliasēm (alias, alias_name) Edited January 31, 2006 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 (edited) Nu ok. Ar to es tikšu galā. [cerams]. Un jaa.. Gribeeju paraadiit ieprieksheejo dienu ar mktime(0,0,0, date("d")-1, date("m"), date("y")); , bet tur izmet kkaadus vairaakus skaitljus, bet vajag, lai izmet piem. vakardienas datumu 30.01.06 //! more: veel vajag paarbaudiit, vai mape ir tuksha, un ar if(empty(readdir(mape/))) { ..te saka, ka tuksha... } , tas taka neder, kaadi citi varianti?:D Edited January 31, 2006 by SkyD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Lasam dokumentāciju bļin http://lv.php.net/mktime Returns the Unix timestamp corresponding to the arguments given. This timestamp is a long integer containing the number of seconds between the Unix Epoch (January 1 1970 00:00:00 GMT) and the time specified. un nepareizi tev parametri ir mktime ( [int hour [, int minute [, int second [, int month [, int day [, int year [, int is_dst]]]]]]] ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 date('d.m.Y.', time()-3600*24); un vismaz Latvijā pareizi ir rakstīt nevis 06, bet 2006 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 ehh, kāds es šodien pilns ar jautājumiem :DD Kā atzīmēt neizlasītos rakstus, piem ar bold, vai piem. rakstam priekšā uzlikt ikonu, un parādīt, neizlasīti[$skaits], kur $skaits ir tie neizlasiitie raksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 DB uztaisi kkādu lauku `Read` un vadot to sarakstu arā ja ir teiksim `Read` == 'Y' tad rādīt ikonu izlasīts un otrādi. Domāt vajag, domāt!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 Šito es vienreiz jau meiģināju izdarīt, bet kkas nesanāca, tapēc domāju, ka ir varbūt savādāks veids. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 (edited) Nummurēt ierakstus sākot no 1..:)~~ ?? edit: mjaa, krch veel ir kkaads error, mosh taa jabuut, bet reku kods: http://paste.php.lv/3235 un jabut, ka vinjsh izvada [1vieta] attieciigi uz leju tur visas IP, kas atrodas sadaljaa 1vieta ieksh tabulaa, [2vieta] tur jaizvada attieciigi taas ip, kas atrodas sadaljas - 2vieta ieksh tabulaa, un [3vieta] tur jaizvada attieciigi taas ip, kas atrodas sadaljas - 3vieta ieksh tabulaa, bet viena ip aiziet uz pirmo. Un piem. otrajaa stabinjaa [2vieta] ip saak raadiit nevis no augshas, bet no 1vieta peedeejaa ieraksta. 1vieta | 2vieta | 3vieta 1 1 2 3 3 <-- taa tas izskataas..! Tur tas 2 un 3 ir pagajis zem 1vietas, bet otrais ir zem otras vietas, un treshais ir zem treshas vietas.. Edited February 1, 2006 by SkyD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted February 2, 2006 Author Report Share Posted February 2, 2006 Hmm.. Tiku galā, bet joprojām vajag zināt, kā var nummurēt no MySQL izvilktos ierakstus? 1 - ieraksts 2 - ieraksts ..utt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts