Jump to content
php.lv forumi

Textarea ENTERoshana


SkyD

Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu ok. Ar to es tikšu galā. [cerams].

Un jaa.. Gribeeju paraadiit ieprieksheejo dienu ar mktime(0,0,0, date("d")-1, date("m"), date("y")); , bet tur izmet kkaadus vairaakus skaitljus, bet vajag, lai izmet piem. vakardienas datumu 30.01.06 //!

 

more: veel vajag paarbaudiit, vai mape ir tuksha, un ar if(empty(readdir(mape/))) { ..te saka, ka tuksha... } , tas taka neder, kaadi citi varianti?:D

Edited by SkyD
Link to comment
Share on other sites

Lasam dokumentāciju bļin http://lv.php.net/mktime

Returns the Unix timestamp corresponding to the arguments given. This timestamp is a long integer containing the number of seconds between the Unix Epoch (January 1 1970 00:00:00 GMT) and the time specified.

 

un nepareizi tev parametri ir mktime ( [int hour [, int minute [, int second [, int month [, int day [, int year [, int is_dst]]]]]]] )

Link to comment
Share on other sites

Nummurēt ierakstus sākot no 1..:)~~ ??

 

edit: mjaa, krch veel ir kkaads error, mosh taa jabuut, bet reku kods: http://paste.php.lv/3235 un jabut, ka vinjsh izvada [1vieta] attieciigi uz leju tur visas IP, kas atrodas sadaljaa 1vieta ieksh tabulaa, [2vieta] tur jaizvada attieciigi taas ip, kas atrodas sadaljas - 2vieta ieksh tabulaa, un [3vieta] tur jaizvada attieciigi taas ip, kas atrodas sadaljas - 3vieta ieksh tabulaa, bet viena ip aiziet uz pirmo. Un piem. otrajaa stabinjaa [2vieta] ip saak raadiit nevis no augshas, bet no 1vieta peedeejaa ieraksta.

 

1vieta | 2vieta | 3vieta

1

1 2 3

3

 

<-- taa tas izskataas..!

 

Tur tas 2 un 3 ir pagajis zem 1vietas, bet otrais ir zem otras vietas, un treshais ir zem treshas vietas..

Edited by SkyD
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...