hmnc Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 da bshit tas viss. ēnojumus var veiksmīgi pabāzt zem backgroundiem (pareizi nopozicionēt vai arī uztaisīt lielo speiseri iekš tā paša gifa - ar gifu tas būs par 10baitiem smagāks). nu moš atmet to dizainu - nu tieši oriģinālu jpegu (poh kādā kvalitātē), pateikšu kas tur iespējams un neiespējams manā skatījumā :) man arī ir bijuši perversāki klienti - prasa piemēram lai sākumā būtu flash filmiņa un tad viņa tā smuki nofeidotu, iefeidotos lapa (pati lapa, nevis image) un filmiņas gala freims "ielidotu" lapā, speciāli tam paredzētā vietā. lieki piebilst, ka pamatlapai nekāda flesha nebija :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 hmnc--> ta tas lapas sen jau pabeiktas un aizmirstas ;) vienkaarshi pati ideja ;) par grieshanu ;) tobish doma ka nevienmeer var lapu sagriest 1h laikaa ;) un tam dazreiz vajag 1-2 dienas..... (vairaak gan nekad nav naacies njemties....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 neinu es īsti nesapratu domu par tām līnijām tāpēc nevaru pateikt. bet vienalga nesaprotu ko var darīt 1dienu pie html. tas var būt tikai gadījumā, ja tu kko nezini un tad jāeksperimentē un jāmeklē risinājumi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 es jau nasaku ka tikai tiirs HTMLs... es runaaju par Pilniibaa noformeetu lapu tas ir ieskaitot CSS + sadalijumu pa lapaam + direktoriju struktuuru utt... atskaitot datus (tekstus) un pashu programeeshanas dalju/ formu apstraadi saistiibu ar DB utt.. - un vel, kaa jau mineeju, ar nosacijumu ka grafiskaa infa (psd) ir uzziimeeta diezgan perversi ( galiigi garaam izmeeri eenojums pa visu lapu - sakas no viena stuura un beidzas otraa, utt..) nevajag piemirst ka runaaju arii par sho kljuudu apstraadi... ---- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 tieši tāpēc tam domāti templeiti... - kad markupotājs zin, ka tikai jāsagriež lapa - koderis zin, ka jāizmanto `tas vai šitas`.. Un nevajag brīnīties, ka neviens neiet strādāt par 100Ls ar šādu zināšanu un darba-uzdevuma specifiku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Delfins --> nevienmeer var izmantot templates ;) un par to laiku teicu vispaarinaati..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackout Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Nē, nu tur pat nav ko diskutēt :) Tēvs ar sievu un 6 bērniem diez vai ies strādāt par 350 Ls :) Pirms taisīt 6 bērnus vaidzēja domāt ar galvu nevis ar pi**i. Pats vien vainīgs. Ģimenes galvai 350LS nav nemaz tik maz, ja ģimenē ir apm 4cilvēki un vēl sieva strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Pirms taisīt 6 bērnus vaidzēja domāt ar galvu nevis ar pi**i. Pats vien vainīgs. Ģimenes galvai 350LS nav nemaz tik maz, ja ģimenē ir apm 4cilvēki un vēl sieva strādā. ko? villoshannas panesaas? paraadi programmettaju kuramm ir 6 beerni? personiigi nezinu ne vienu....... ( ar 3 zinu bet 6 nezinu ..... ) Edited January 15, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 nu tas Robis posts bija bezjēdzīga d*ršana, bet tas tā ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 paraadi programmettaju kuramm ir 6 beerni? Es vienu zinu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts