rpr Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 kam nav bijis slinkums, tie jau skriptus ar maila apstiprinaashanu ir sataisiijushi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 23, 2005 Author Report Share Posted November 23, 2005 nu jaa. uztaisiiju :) http://imo.popular.lv/testi/parbauda_email.php pamatprincips manuprāt ira. Jaunajiem foruma dalībniekiem gan jau noderēs :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 parasti ir pieticis ar checkdnsrr ( host, MX ), un launos spamerus griezt nost peec IP, ja nav zeel ka var nogriezt veselu tiiklu protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 23, 2005 Author Report Share Posted November 23, 2005 šajā gadījumā nemaz dns nevaig chekot. suutam tik mailu. useris pats vainiigs ka nepareizu email ievadiijis. Vel jau var uztaisiit taadu lietu, ka registreejoties aizsuutam lietoaajam paroli uz epastu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Vel jau var uztaisiit taadu lietu, ka registreejoties aizsuutam lietoaajam paroli uz epastu. Mani gan tas parasti tracina, ka plaintekstā sūtu man savu paroli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 piekrītu bubu. riktīgs unsecure pasākums. labākais variants - nomainot draugiem.lv paroli, viņi atsūta uz epastu viņu plaintextā :D btw šie sāk pāriet uz ajax tehnoloģijām.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 a kaa tad lai tev vinju atsuuta? md5? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 a nafig man vispār vajag sūtīt paroli uz epastu, ja es viņu pats 2x ievadīju nomainot?! elementāri - tas ir lēts veids kā atkratīties no daļas lietotāju, kuri ir pakāsuši savas paroles. pietam, ja lietotāju skaits ir tuvu 500`000.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 kāpēc paroli sūtīt, nepietiek ar linku ar kuru var kontu aktivizēt/noresetot paroli? a īstā parole lai sēž kā md5 čeksumma iekš db un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 jaa, jums gan ir laba attieksme pret klientiem... kaada jeega tad vispaar taisiit to regjistreeshanos? labaak buus, ja tas lietotaajs pieregjistreesies 2. reizi? vai veel labaak - piezvaniis un tev paprasiis, lai tu nomaini paroli vinjam... un linku ar aktivizeeshanu/deaktivizeeshanu likt arii ir smiekliigi. njemshu es tagad un visus akountus deaktivizeeshu spaideleejot linkus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 smiekliga attieksme ir klienta iedoto paroli turēt atklātā textā un vēl to sūtīt mailā cauri pus internetam. domāts bija sūtīt uz mailu tos linkus- ja sis aizmirst paroli, aizsūti uz šā emailu linku ar kaut kadu unikalu hashu, shis uzspiez, dabū formu kurā var nomainīt sev paroli. aktivizēšanas linki ~ tāpat kā pazaudētām parolēm, tikai doma tāda ka tā nočeko vai useris ir īsts un iedoto mailu kāds lasa. diez cik priecīgi būs tavi klienti ka webā paklīdīs db dumps ar atklātām parolēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 23, 2005 Author Report Share Posted November 23, 2005 Man konkreeti uz viena projekta ir taaa, ka ja lietotaajs aizmirs paroli, vinjam tiek uz maila aizsuutiits links, ko jaatver. linkam galaa protams ir key. tad kad useris to atver, tiek nogenereet jauna parole, un vinjam paraadiita. Vinsh kad logojas, vinjam jaanomaina parole. Citaadi neko nevar nemaz padariit. Manupraat labaakais risinaajums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts