DIVX5 Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Jautaajums! Kas vareetu buut par probleemu, ja paraadaas mysql_error Server has gone away! Tas notiek pie faila ieliksanas tabulaa! Tikai neskaidrojiet man, ka tas nav racionaali - taa nav mana ideja:) Vajadzeetu jau it kaa but liidziigi kaa ar foto in DB, bet......... Vispaar tas ir jaaiebaaz BLOB laukaaa..... Taatad - kas taa ir par kluudu????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 (edited) kluuda taada ka video jau nu to4 nevaig DB likt. bet nu ja tu dikti veelies vinju tur iestūķēt ... paskaties te siikaakai info Edited June 18, 2005 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 cik var teikt - iekš mysql glabāt info par failu - kā saucās, content-type, filesize, width/height utt., bet pašu failu kā failu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Jautaajums!Kas vareetu buut par probleemu, ja paraadaas mysql_error Server has gone away! Tas notiek pie faila ieliksanas tabulaa! Tikai neskaidrojiet man, ka tas nav racionaali - taa nav mana ideja:) Vajadzeetu jau it kaa but liidziigi kaa ar foto in DB, bet......... Vispaar tas ir jaaiebaaz BLOB laukaaa..... Taatad - kas taa ir par kluudu????? 18633[/snapback] tu gribi teikt ka tev video ir tikai 65K liels :) BLOB= max izmeers ir 65535 B garsh (baiti !!! ) tev kaa min vajag izmantot MEDIUMBLOB = aptuveni 16M (2_*(24) B) ja ne LONGBLOB= (2_*(32) B) ------- var gadiities ka buus nopietnas probleemas, skaties MYSQL konfiguraaciju cik lielus datus driiks atdot vienaa piegaajienaa.... (stringa max garums) (parasti ap 8 Mb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 DAMNIT! NEBOJĀJIET MYSQL SERVERUS! failiem - failu sistēmas datiem - datu bāzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 nu jeptik, neviens failus tā neglabā :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 bet kāds ir iemesls tam ka jāglabā video iekš db.. putiņš pačukstēja šefam ka tā ir kruti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
des Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Jautaajums!Kas vareetu buut par probleemu, ja paraadaas mysql_error Server has gone away! Tas notiek pie faila ieliksanas tabulaa! Tikai neskaidrojiet man, ka tas nav racionaali - taa nav mana ideja:) Vajadzeetu jau it kaa but liidziigi kaa ar foto in DB, bet......... Vispaar tas ir jaaiebaaz BLOB laukaaa..... Taatad - kas taa ir par kluudu????? 18633[/snapback] Nu bljin, veel pasaki, ka tie Tev ir 700Mb DivXi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIVX5 Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 Ok - es to taa arii neiebaazu ieks DB. Tas ir auueriem. Vienk bakalaura darba izstraadee viens PROFESORS ASOC izdomaaja, ka taa vajag- piekaast vinju ar taadu neracionalitaati. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ok - es to taa arii neiebaazu ieks DB. Tas ir auueriem. Vienk bakalaura darba izstraadee viens PROFESORS ASOC izdomaaja, ka taa vajag- piekaast vinju ar taadu neracionalitaati. :D 19010[/snapback] paga paga, Oracle tas viss būtu smuki.. ar LOB glabāt video... protams ne 700Mb :) PS: profesori runaa mulkjiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 PS: profesori runaa mulkjiibas 19020[/snapback] Ne visi.. Slikti tev profesori gadījušies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ne visi.. Slikti tev profesori gadījušies. 19023[/snapback] tas ir viņu darbs - runāt muļķības, - lai studenti paši tiek līdz patiesībai. tikai tā var kaut ko iemācīties :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts