andrisp Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 piemeeram, kaa var uztaisiit lai skripts apstaajas uz stundu ? nu labi - kautvai uz 3 sekundeem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 http://lv.php.net/sleep Tik atceries, ka php.ini failā ir norādīts max skripta izpildīšanās laiks (ja tiek caur webu vērts vaļā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 paldies, es izmekleejos ar wait stop un taadiem atsleegvaardiem, bet neiedomaajos par sleep. bet ja es taisos to skriptu palaist uz shella ar interpreteri, tad tas ierobezhojums arii ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 bet ja es taisos to skriptu palaist uz shella ar interpreteri, tad tas ierobezhojums arii ir ? 18368[/snapback] kāpēc lai nebūtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Nē nav, ja laiž komandrindā, tad pauzēties var mūžīgi. http://lv.php.net/manual/en/features.commandline.php#AEN7594 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 viss itkaa shtokos ar to sleep, bet ir probleema skripta struktuura: includo funckciju failu while (1 == 1) { SavienojasArDatubaazi(); skripts AtvienojasNoDatubaazes(); } a vinjs peec kaada briizha njem un izmet man shitaa : Warning: mysql_select_db(): 5 is not a valid MySQL-Link resource in functions.php on line 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Warning: mysql_select_db(): 5 is not a valid MySQL-Link resource in functions.php on line 31 18371[/snapback] oi nu beidz... nevari pats atrast kur pazaudēji $dbLink ? jeb tu backgroundaa/shellā laid skriptu un ceri ka tur būs globālais mysql link ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 jeb tu backgroundaa/shellā laid skriptu un ceri ka tur būs globālais mysql link ?? tieshi taa, bet vairs neceru :).. taisiihu lai katru reizi ejot ciklam cauri vinjs visu dara pa jaunam.. ceru ka tas nav slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 links jau varētu turēties, ja pašai db nebūtu taimauts, bet droši vien, vieglāk pieslēgties izdarīt un atslēgties, nevis turēt vislaik db atvērtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 viss tagad ir ok.. veel viens jautaajums un likshos mieraa - skriptaa peec katras cikla izpildes ir print "\nMans skripts: Izsuutiits"; a shis dara shitaa db public_html # Mans skripts: Izsûtîts bet es gribu shitaa db public_html # Mans skripts: Izsûtîts db public_html # nospiezhot enter protams paraadaas atkal db public_html # .. mosh ir taads non-printable character (liidziigi kaa \n) , kas manaa vietaa taa kaa nospiestu enter ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts