unreal Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 (edited) Chaw te atkal es!! neemu vera jusu ieteikumu-easyphp!! nu uzinstlaeju viss straada,bet konfiguracija!! es girbeetu uzinnat kur ir jaavada iekshaa mysql users un passwords!!!es domaaju lai vins vispaar butu!! jo man skiet ka no defaultaa jebkursh var ieliist iekshaa un sakt raknaties pa manu db!! Edited May 23, 2005 by unreal Link to comment Share on other sites More sharing options...
hu_ha Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Chaw te atkal es!! neemu vera jusu ieteikumu-easyphp!! nu uzinstlaeju viss straada,bet konfiguracija!! es girbeetu uzinnat kur ir jaavada iekshaa mysql users un passwords!!! 17817[/snapback] jā un tagad tie kas sastāstīja izmantot īsāko un vienkāršāko ceļu, tagad nāciet un sāciet skaidrot, kā tas php, mysql un citi zvēri darbojas. Ar likumu vajadzētu tādus easyphp aizliegt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 ja tu lieto phpMyAdmin tad palaid to, neizvēlies nevienu db sameklē sarakstā privileges un spied tik virsū. Ceru ka nebūsi tik liels āmurs, lai tālāk netiktu galā saviem spēkiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Posted May 23, 2005 Author Report Share Posted May 23, 2005 njaa bet vajadziigs ir nomainiit mysql useru un mysql paroli - kad instaleejas pats mysql vins prasa useru un paroli tad to man arii vajg nomainiit jo easyphp man neko taadu neprasiija!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 njaa bet vajadziigs ir nomainiit mysql useru un mysql paroli - kad instaleejas pats mysql vins prasa useru un paroli tad to man arii vajg nomainiit jo easyphp man neko taadu neprasiija!!! 17831[/snapback] Nu ja visi shitie 3in1 neveido paroles uzliec topashu phpMyAdmin un configa atstaaj host: localhost user: root paswword: un paliad un tad nomaini root paroli no"" uz "****" parstarte sisteemu taalaak vari izveidot cig gribi jaunus lietotaajus .... P.S. root neaizmirsti atstaat VISAS privilegijas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Posted May 23, 2005 Author Report Share Posted May 23, 2005 nu ko viss ir ok :) es gribeetu zinaat vai kaadaam ir phpbb2 latviskaa valoda?? nu latviska versija?? saitaa nevar noka4aat un pasham slinkums tulkot ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destructor Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 cik zinu visi ir pashi tulkojushi kam vinsh ir latviski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 cik zinu visi ir pashi tulkojushi kam vinsh ir latviski 17834[/snapback] un? ja arii kaads cits to vinju vietaa buutu dariijis? vai tas noziimee, ka nevar citam dot, jo ja es esmu tulkojis, tad lai naakamais arii tulko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Posted May 23, 2005 Author Report Share Posted May 23, 2005 tātad man jāsaprot ka pagaidām naw nevianm latviesu valoda prieks phpbb2 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destructor Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 un? ja arii kaads cits to vinju vietaa buutu dariijis? vai tas noziimee, ka nevar citam dot, jo ja es esmu tulkojis, tad lai naakamais arii tulko? 17835[/snapback] brauc te virsuu es tacu nekaa nesaku par doshanu vai nedoshanu man buut iedotu - doma taada ka pashiem jaapiestraadaa lai savu valodu redzeetu reizeem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 un tad nomaini root paroli no"" uz "****"parstarte sisteemu mm... vai tik nebija `flush privileges` nekas nav jāparstartē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 un tad nomaini root paroli no"" uz "****"parstarte sisteemu mm... vai tik nebija `flush privileges` nekas nav jāparstartē 17839[/snapback] ir gan :) nomainot root paroli SQL ir jarestartee :) tamdeelj jau vinsh ir root :) tobish patc galvenais :) ar 'flush privileges' nepietiek - vismaz prieksh pashas sisteemas (citiem lietotaajiem Ok. der , bet 'root' neder iebuuveetaa aizsardziiba - root parole netiek nomainiita kameer sistema netiek restarteeta, bet sisteemas restartam vajag Veco root paroli :) - tobish, pat ja tiec tik taalu tad vienalga jazin vecaa parole :) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Posted May 24, 2005 Author Report Share Posted May 24, 2005 Tātad man ZB būt n000bam!!! ES gribētu samācīties visu par HTML un PHP scriptiem,jo tur es esmu totāls n00bs. mIRC kautko esmu ņēmies,bet domāju,ka te viss ir savādāk takā es neko nezinu par HTML un PHP vispār gribētu iemācīties visu par viņiem gan kodus, gan scriptus!! Vai kāds nevarētu ieteikt kādu labu grāmatu ar kuru sākt visu šito zvēru apguvi??Es pilnīgi neko nesaprotu neko no šitiem <html> <head> utt tapēc es to visu gribētu iemācīties.Lūdzu pasviediet kādu grāmatas nosaukumu būs jāiziet nopirkt. Grāmatā vēlams lai ir piemēri!! Paldies par Uzmanību!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Kas par muļķībām, Grey_Wolf! Ar ko root atšķirās no citiem useriem? Ne ar ko, tikai ar piešķirtajām privilēģijām. Tikpat labi var jau sataisīt root1, root2, ..., rootN userus ar admin tiesībām. MySQL ir pie kājas kā saucas useris, nomainot user table datus un izpildot flush privileges visa informācija tiek refrešota un nekāds serveris nav jārestartē, lai logotos ar jauno paroli iekšā. Tas tak būtu nepiedodami production serverim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Posted May 24, 2005 Author Report Share Posted May 24, 2005 khe khem lūdzu varētu man to grāmatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts