Grey_Wolf Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Kadu CMS izmantot? Ir vajadziiba lai vareetu labot HTML? tobish. lapas saturs (dalja) glabajas ieksh DB un lai viegli varetu to palabot Kaadus no gatavajiem Juus izmantojat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Kadu CMS izmantot?Ir vajadziiba lai vareetu labot HTML? tobish. lapas saturs (dalja) glabajas ieksh DB un lai viegli varetu to palabot Kaadus no gatavajiem Juus izmantojat? 17686[/snapback] pac gan leitoju savus, bet shobridi laikam krutaakais un bezmaksas skaitaas - "mambo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 19, 2005 Author Report Share Posted May 19, 2005 pac gan leitoju savus, bet shobridi laikam krutaakais un bezmaksas skaitaas - "mambo" 17687[/snapback] Kaads vinsh ir? vajag lai briivi var integreet esoshajaa sisteemaa - man vajag tieshi online HTML etiteeshanai P.S. varbuut var linku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Kaads vinsh ir? vajag lai briivi var integreet esoshajaa sisteemaa - man vajag tieshi online HTML etiteeshanai P.S. varbuut var linku? 17688[/snapback] http://news.mamboserver.com/ pilnveertiigs CMSs . Neesu iipashi daudz leitojis taapeec nezinu cik viegli ir jau kautko esoshu uz vinju paarmigreet, bet katraa gadiijumaa vinjsh ir ljoti labs CMSs. Tiesa gan man saak likties ka tev nevaig iisti CMSu, bet gan vienkaarshu tuuliiti ar ko editeet failus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 kādu no wiki negribi?! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 ja vajag kaut ko fixi uztaisīt un var atlauties nedomaat par optimizaciju, tad typo3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 19, 2005 Author Report Share Posted May 19, 2005 Tiesa gan man saak likties ka tev nevaig iisti CMSu, bet gan vienkaarshu tuuliiti ar ko editeet failus. 17689[/snapback] Sauc kaa gribi :) CMS - satura editors :) Preciizaak man vajag lai vareetu ediiteet esosho HTML "grafiskaa" reziimaa respektiivi man ir 1 php mainiigais (strings) kas satur html.... ----- kaada starpiiba no kurienes tas HTML naak no faila vai DB ;) ------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Tas jau nav CMS, ko tu gribi, bet gan WYSIWYG HTML online-editors. CMS ir satura vadības sistēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Tas jau nav CMS, ko tu gribi, bet gan WYSIWYG HTML online-editors. CMS ir satura vadības sistēma. 17702[/snapback] nja :unsure: nu no WYSISWYG man patiikaas - TinyMCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 jap, es ar lietoju TinyMce Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13hst Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 pameigjini sapid, tur datu baeze uz xml \failiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts