Freedom Group Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Pārstāvu YouTube partneru programmu Freedom Group Latvijā. Freedom Group priekšrocības : 75% - 95% saņemat Jūs Minimālas prasības 20 abonetāji 500 skatījumi Personīgais kabinets, kurā varēsiet sekot līdzi saviem ienākumiem Atbalstām PayPal, Western Union, WebMoney, Yandex, Qiwi Pārskaitījuma slieksnis 1$ Piemērs - ja pieslēdzāties martā, naudu saņemsiet aprīļa beigās/maija sākumā. ( Lūgums, nejaukt mūs ar šo - https://www.freedom.tm/ ) Mūsu interneta vietne - http://freedomgrp.ru/ Ja rodas jautājumi, droši jautājiet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 (edited) Vēl īsti neesmu sapratis šo partnerprogrammu jēgu. Teiksim, ja man ir youtube kanāls un es pieslēdzu klāt adsense - es saņemu visu naudu pa tiešo. Kādi reāli ieguvumi ir no tā, ka kaut kāda daļa manu ienākumu tiek maksāti starpniekam? Edited April 17, 2016 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 freedomgrp.ru, yup, kas var būt uzticamāks par ru domēnu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Group Posted April 17, 2016 Author Report Share Posted April 17, 2016 (edited) Vēl īsti neesmu sapratis šo partnerprogrammu jēgu. Teiksim, ja man ir youtube kanāls un es pieslēdzu klāt adsense - es saņemu visu naudu pa tiešo. Kādi reāli ieguvumi ir no tā, ka kaut kāda daļa manu ienākumu tiek maksāti starpniekam? Lielākais pluss manuprāt, veicināšana caur līdzīgakiem videoklipiem. Vēl pluss, ka nav jāgaida līdz sasniedz 100$ robežu, nav jāgaida verifikācijas vēstule. Pluss, partneru programma var palīdzēt jebkurā jautājumā, AdSense neko nepalīdzēs. Pieņemsim ka AdSense maksā visus 100%. Mēs 75%. Skatoties pēc procentiem, AdSense samaksās vairāk. īstenībā, mūsu 75% būs vairāk, nekā AdSense 100%, jo mums ir dārgā reklāma. AdSense neļauj izvēlēties reklāmu, standarta baneri un viss. Mēs ļaujam izvēlēties. Edited April 17, 2016 by Freedom Group Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Group Posted April 17, 2016 Author Report Share Posted April 17, 2016 freedomgrp.ru, yup, kas var būt uzticamāks par ru domēnu... Vienkārši vairāk strādājam ar krievu auditoriju, un viņiem ru. iedveš lielāku uzticību nekā piemēram com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Neatradu kurš SIA šo nodrošina. Rekvizīti ir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Group Posted April 17, 2016 Author Report Share Posted April 17, 2016 Neatradu kurš SIA šo nodrošina. Rekvizīti ir? Rekvizīti - kā rekvizīti? Mēs paši par sevi, neviens neko nenodrošina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 īstenībā, mūsu 75% būs vairāk, nekā AdSense 100%, jo mums ir dārgā reklāma. AdSense neļauj izvēlēties reklāmu, standarta baneri un viss. No kā jūs ņemat reklāmu? Tas ir, kas jums maksā par reklāmas parādīšanu? Vai tik nav tā pati Adsense? Un par rekvizītiem - kā vārdā jūs tos maksājumus caur PayPal vai WU veicat? Ne jau kā privātpersonas, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Group Posted April 17, 2016 Author Report Share Posted April 17, 2016 No kā jūs ņemat reklāmu? Tas ir, kas jums maksā par reklāmas parādīšanu? Vai tik nav tā pati Adsense? Un par rekvizītiem - kā vārdā jūs tos maksājumus caur PayPal vai WU veicat? Ne jau kā privātpersonas, ne? Reklāmdevēji. REC TV Studios. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Group Posted April 17, 2016 Author Report Share Posted April 17, 2016 Ja nav problēmu ar krievu valodu, šeit varat palasīt, nedaudz vairāk informācijas - vk.com/frdmgroup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Un kādi modeļi? CPA/CPM/rev share? Kāds targetings? Cik vidēji ir CPM/CPA un kādi conversion rates? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Vienīgā jēga slēgties partneru programmai, ja programma piedāvā aizsardzību no copyright. Ja nepārkāp, protam, var tik gala pats. Bet man apnika, imho atsūta Ubisofts spēli apskatam un pēc tam uzliek paši straiku :) Protams ar 1 epastu, tas tiek atrisināts, bet tik un tā - čakars. Partneru programmai, vajadzētu sākties ar tekstu 5000 skatījumi = 5$, savādāk tik sīči, kas nevar verificēt savu kontu, būs ieinteresēti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarmuha Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 500 skatījumi = 1$ ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 (edited) So CPM ir $2? vai tas ir RPM? Edited July 26, 2016 by F3llony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberts.V Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Izskatās, ka vairs nedarbojas. http://prntscr.com/c0k3c0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts