Toms Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Jā, atvērt šos arhīvus nav problēmu. Kam interesē helps par šo: Atvērt *.zip failus Atvērt *.rar failus Man problēmas radās, kad sagribēju ar PHP izveidot *.rar arhīvu! Un atradu šādu tekstu: Rar is a powerful and effective archiver created by Eugene Roshal. This extension gives you possibility to read Rar archives but doesn't support writing Rar archives, because this is not supported by UnRar library and is directly prohibited by it's license. Hmm, googlējot nekas prātīgs neatradās, tiešām nevar ar PHP izveidot *.rar arhīvu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamster Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Ja nekas neatrodas tad atliek vienīgi variants ar exec()... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted March 27, 2005 Author Report Share Posted March 27, 2005 Neko neatradu, paliku pie šāda: @exec('unrar.exe x '.$dir.$file_name); unrar.exe atrodas tur, kur atrodas skripts, kas izsauc sho koda rindinju.. :) Cik likumīgi ir izmantot šo WinRAR daļu projektā, kuru tirgos nost..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 WinRaram nenāk līdzi licences fails nekāds? Tur arī palasies. Gan būs rakstīts. (Pašam nav uzlikts winrars, nevaru izlasīt tavā vietā ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Jā, atvērt šos arhīvus nav problēmu.Kam interesē helps par šo: Atvērt *.zip failus Atvērt *.rar failus Man problēmas radās, kad sagribēju ar PHP izveidot *.rar arhīvu! Un atradu šādu tekstu: Hmm, googlējot nekas prātīgs neatradās, tiešām nevar ar PHP izveidot *.rar arhīvu? 15602[/snapback] es nesaprotu, ja vari uztaisīt ZIP ar PHP, bet ar RAR atrodi problēmas, kāpēc jāčīkājas? gr... tikai laiku iztērēsi. ZIP un RAR nav daudz atšķirību pamatā... tie arhivē infu.. ja strādā viens, bet nestrādā otrs, - izmantojam pirmo. PS: uz linux varētu arī lietot *.tar.gz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Ja interesē PHP un datu arhivēšana, tad vari palasīties žurnāla PHP|Architect (www.phparch.com) pēdējo numuru, kur arhivēšana ir viena no numura galvenajām tēmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted March 29, 2005 Author Report Share Posted March 29, 2005 nee, nee, viss OK. Man uzdevums bija njemt rar kaa primaaro, viss kaartiibaa un straadaa bez problemaam. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smarty Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Kaklz varbuut vari padaliities ar PHP|Architect numuru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Kaklz varbuut vari padaliities ar PHP|Architect numuru? 15883[/snapback] Sorry, bet nē, tur ir mans vārds un e-pasts virsū. Iespēju robežās tomēr cenšos ievērot intelektuālā īpašuma aizsardzības lietas. Pie tam žurnāls maksā nieka pāris latus tikai ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts