Jump to content
php.lv forumi

Kā uzlabot domāšanas spējas!


codez

Recommended Posts

  • Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Parast react komponents ar validāciju. Viss ir iestrādāts, failu ielāde, validācija, selekti, meklēšana, ieteikumi un callback. Man tādi komponenti ir vairāki, navigācijai, tabulām, selectiem.

<Form data={this.state.formConfig} onChange={()=> {}} onClose={()=> { }} onSubmit={()=> { }/>
Link to comment
Share on other sites

Pieredze, protams, spēlē šeit arī savu lomu, bet galvenais, manuprāt, ir šī prāta skaidrība (kā es viņu saucu) - tu vienkārši redzi visu kopbildi un saproti kā viss strādā kopā.

Visa lielā pieredze neko nedos, ja galva pilna ar citām problēmām, neesi izgulējies vai smadzenes pilnas ar toksīniem (alkohola izcelsmes, vīrusu/baktēriju pārpalikumi, u.c.).

 

Atbilde uz šo un to visu IQ daļu: ļoti daudz kas tiešām atkarīgs no miega. Vakar nevarēju ionic buildu uztaisīt, meta "path" errorus (ANDROID_HOME is not found etc), jaunā ubuntu konsole (win10) arī brīnumus sāka rādīt, neko vairs nesapratu, stundu nočakarējos, saliku 15x visus path, gan ar roku, gan caur konsoli, nekas negāja.

 

Šorīt svaigi ieslēgts PC un viss iet. Vajadzēja restart un viss :D Bet nogurumā neaizdomājos par to. 

 

Rīts gudrāks par vakaru (:

Link to comment
Share on other sites

Wuu, ko izmanto Formām Reactā? Vai arī pats rakstīji?

 

Man viss pašparakstīts, ne tabulas, ne formas normālā, viegli lietojamā formā nav atrodamas. Tās pašas Flux stores, dievs pasarg, pats populārākais ir Redux. Tikai ienaidniekam tādu ieteiktu lietot, 50 faili, lai pāris callbakus noorganizētu.

Link to comment
Share on other sites

Ja tev tas bija jāraksta pašam, tad 90% skaistuma pazūd.

 

Wuu vai daGrevi, esat izmantojuši šo varbūt? https://github.com/prometheusresearch/react-formsKaut kas normāls sanāca?
 

React tiešām ir laba lieta un es novēlu tam ilgu un garu mūžu, bet jāatzīst ka toolings šur tur pieklibo. Piemēram laba alternatīva jquery datatables kādam ir zināma, ko izmantot React?

Link to comment
Share on other sites

Sūdīgi. šāda situācija manuprāt ir pielīdzināma tam, ka katrs PHP developeris rakstītu savu freimworku. Stipri prasās pēc kaut kā standartizēta.

 

Nezinu kā PHP pusē, bet es redzu problēmu tikai ar klienta pusi. Sails.js izstrādātāji sola, ka pēc diviem gadiem, serveru puse tiks pilnvērtīgi atrisināta un aizmirsta. Šobrīd šamējie strādā pie drag/drop redaktora izveidi ar kuru gala rezultātā tiek izpļauta sails.js aplikācija. Es neticētu, ja nebūtu palietojis sails.js, pārāk vienkārši un efektīvi. Tas, ka var pārslēgties starp 20 datubāzēm, neizmainot nevienu rindiņu kodā, izņemto datubāzes pieslēguma konfigurāciju, jau ir maģiski.

 

Klienta puse, jā, React, Angular un vēl simtiem dažādu freimworku. Tomēr ceru, ka Reacts šobrīd ir labākais variants. Imho, aiz muguras facebook un react-native paliek ļoti populārs.

Link to comment
Share on other sites

Neticās ka nav nekas labs jau uztaisīts, vajag tikai atrast. Labā lieta ir, ka man nevajag kaut ko kas ir piesiets React — vienkārši library kas nav uzraksīta tik tizli ka to var izmantot tikai ar vienu framework.

 

Oh, un es meklēju kaut ko kas validē datus and that's it. Ja tur komplektā nāk kods kas arī ģenerē formas, apstrādā eventus un dara citas lietas — labāk turēties pa gabalu.

Link to comment
Share on other sites

>tu vienkārši redzi visu kopbildi un saproti kā viss strādā kopā

Man tā ir diezgan pierasta lieta... Varbūt tāpēc, ka es gandrīz vienmēr esmu izgulējies (pat pārgulējies) un strādāju tad, kad ir noskaņojums. No mājām var atļauties.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...