klavsr Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Sveiki, Izmantoju šo autocomplete pluginu: http://jqueryui.com/resources/demos/autocomplete/combobox.html Ir forma, kurā ar "+" iespējams pievienot papildus rindas, ja nepieciešama vairāk kā viena. Katrā rindā ir viens <select name="nosaukums[]" id="kautkads">...</select> un daži citi <input> <select> tiek pārvērts par autocomplete kastīti izmantojot šādu funkciju: <script type="text/javascript"> $(function() { $("#kautkads").combobox(); }); </script> Kopējot rindu, tiek dublēts DIV saturs. Problēma tāda, ka combobox() izpildās tikai pirmajai rindai. Kā panākt, ka tā atsevišķi tiek izpildīta katram <select>? Šajā gadījumā kvadrātiekavas pie ID nosaukuma nedarbojas. Tās noder tikai input lauku nosaukumiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 daGrevis Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Samaini ID pret klasi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kemito Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 (edited) A ja tu pamēģini uzlikt " select " laukiem visiem vienādu "class" , un tad .combobox() likt uz šīs klases? <select name="nosaukums[]" class="mana_klase"></select> <select name="nosaukums[]" class="mana_klase"></select> <select name="nosaukums[]" class="mana_klase"></select> <script type="text/javascript"> $(function() { $(".mana_klase").combobox(); }); </script> Tad nenotiek kaut kas interesants? Edited March 11, 2013 by Kemito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 klavsr Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Samaini ID pret klasi. Tas pats.. Izpildās tikai pirmajai rindai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 klavsr Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Kemito, tieši tas pats. Izpildās pirmajā rindā. Kopijām ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 daGrevis Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Ko izdod šis `$(".mana_klase").length`? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 klavsr Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Ko izdod šis `$(".mana_klase").length`? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 codez Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Jābūt 3: http://jsfiddle.net/GKyRe/ Meklē, kur tev ir savādāk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 v3rb0 Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 katram <select> vairāk par vienu class atribūtu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 klavsr Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Vispirms rāda vienu "rindu", un pievienojot ar "+" tā tiek nodublēta tik reižu, cik vajadzīgs. Problēma ir tajā, ka dublētajām rindām šī funkcija neizpildās. Un nē, katram <select> ir tikai viena klase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 edgarsj Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Vispirms rāda vienu "rindu", un pievienojot ar "+" tā tiek nodublēta tik reižu, cik vajadzīgs. Problēma ir tajā, ka dublētajām rindām šī funkcija neizpildās. Loģiski, jo funkcija tiek izsaukta, ielādējot lapu. Tad jau tās dublētās rindas nav. Dublētajām vajag izsaukt, lai izpildās pēc dublēšanas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 klavsr Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Loģiski, jo funkcija tiek izsaukta, ielādējot lapu. Tad jau tās dublētās rindas nav. Dublētajām vajag izsaukt, lai izpildās pēc dublēšanas Paldies! Viss atrisināts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
klavsr
Sveiki,
Izmantoju šo autocomplete pluginu: http://jqueryui.com/resources/demos/autocomplete/combobox.html
Ir forma, kurā ar "+" iespējams pievienot papildus rindas, ja nepieciešama vairāk kā viena.
Katrā rindā ir viens <select name="nosaukums[]" id="kautkads">...</select> un daži citi <input>
<select> tiek pārvērts par autocomplete kastīti izmantojot šādu funkciju:
Kopējot rindu, tiek dublēts DIV saturs.
Problēma tāda, ka combobox() izpildās tikai pirmajai rindai. Kā panākt, ka tā atsevišķi tiek izpildīta katram <select>?
Šajā gadījumā kvadrātiekavas pie ID nosaukuma nedarbojas. Tās noder tikai input lauku nosaukumiem.
11 answers to this question
Recommended Posts