nemec Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) Ko nozīmē spaiņa variants? Par kādu overhead`u ir runa? setting-local man palīdz arī, ja ir vairākas izstrādes mašīnas. Tādu pieeju izmanto drupal, livestreetcms un citi. Uzraksti nepilnības/priekšrocības salīdzinājumā ar vienas datnes nesaistītiem makaroniem. Edited July 6, 2012 by nemec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
draugz Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Tas ir diezgan muļķigi, jo vienmēr var nejauši iekopēt to failu. Ok, ja Tev nepatīk ka šo failu var nejauši uzkopēt, tad dari pretējā virzienā! define('DEV', !is_file('production')); Tātad produkcijā turam vienu failu production, un nekopējam to uz dev vides. Normālos gadījumos no produkcijas uz dev vide ļoti reti nepiecešams kopēt, tāpēc risks ir vēl mazāks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) Es personiigi izpeetu linku. Man visaam developement videem ir "-dev" klaat. Ja pie ielaades tiek detekteets shis parametrs domeinam ( piemeeram www.dainisabols-dev.lv ), tad automaatiski ielaadeejas visi dev configi. Shaadaa veidaa nekad nav config jaamaina un visu varu SVN mest iekshaa, bez liekiem uztraukumiem. Protams, nevajag arii piemirst IP checkingu, lai kaads, zinot sho fiichu, nemeegjina tev lapu chakareet. Edited July 6, 2012 by aaxc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Es personiigi izpeetu linku. Man visaam developement videem ir "-dev" klaat. Ja pie ielaades tiek detekteets shis parametrs domeinam ( piemeeram www.dainisabols-dev.lv ), tad automaatiski ielaadeejas visi dev configi. Shaadaa veidaa nekad nav config jaamaina un visu varu SVN mest iekshaa, bez liekiem uztraukumiem. Protams, nevajag arii piemirst IP checkingu, lai kaads, zinot sho fiichu, nemeegjina tev lapu chakareet. Ko dari, kad mēģini laist no CLI vides (cron)? Tur nekādas adreses nava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Nu cronus es lokaali sev neturu, tie man ir tikai uz prod uzlikti. Ja vajag manuaali izpildiit, tad nebuus arii slinkums vienu rindinju pamainiit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts