the Sun Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Labdien. cien foruma biedri. Ir problema, rakstu darbu, bet nevaru atrast normalu, dokumentaciju LV valoda, skolas bibliotekas -> nav, universitate RU/ENG/DE tulkot to sham valodam, ir pilniigs arpraats var kaads palidzeet? man derees jebkadi ZPD vai Bak. Mag. Doc. darbi, par PHP, vajag visas taas sakuma definicijas, jo partulkot ir pilnigi nereali Paldies, ja kaads varees padalities. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Izskatās, ka mans aizvēsturiskais garadarbs ir gandrīz pazudis no apvāršņa. Kādreiz bija tāds php.lv wiki, kurā tas tika pārpublicēts publiskai labošanai, bet tur nekas tā arī neiesākās. Ja interesē, tad izskatās, ka šeit vēl var izrakt: http://web.archive.org/web/20071127114723/http://webtech.lv/rakstu-darbi/php-reference/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the Sun Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 paldies par sho linku, hmmm tur tikai 2007 gads, bet 2007 var teikt, tikai saka attistities viss tas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Tak, LoL, bez angļu valodas tev neiztikt tā vai tā šajā nozarē. Ņem tik vien angļu valdoas dokumentāciju un ej cauri tai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Pag, īsti neiebraucu... tu gribi mācīties programmēt, bet tev der tikai materiāls latviešu valodā? Are you fucking kidding me? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the Sun Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Tak, LoL, bez angļu valodas tev neiztikt tā vai tā šajā nozarē. Ņem tik vien angļu valdoas dokumentāciju un ej cauri tai. es meginaju sarunat ar "direktoru" rakstiit darbu ENG valoda, tie visi saka nee, tikai visadi arzemnieki var, es nesaprotu vai tak IT jomaa vispaar LV valodu lieto??? tikai ENG (caw, ejam papipet =/= LV valodas lietoshana) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the Sun Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Pag, īsti neiebraucu... tu gribi mācīties programmēt, bet tev der tikai materiāls latviešu valodā? Are you fucking kidding me? es rakstu bak. darbu. un man nav kur panemt literaturu LV valoda. man praktiska dala ir gatava, vajag teoriju, viss visadus jedzienus, angliski kopeet nevar, pasham neiztulkot. angliski rakstiit visu darbu arii nevar, sanaak, ka man ir jaiztulko visi pamata principi MySQL/PHP/Apatche/SOAP/LUA =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Tehnologjijas un valodas tak nav jaatulko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Kas tie ir par jēdzieniem? Termini? Ja tā, tad vajadzētu pietikt ar šo: http://termini.lza.lv/term.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the Sun Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Tehnologjijas un valodas tak nav jaatulko... RTU nevar rakstiit, es 2 lappas ar lielam mokam uzrastiju, neder :D :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Nu nevar saprast, ko tieši tu nespēj iztulkot? Varbūt iemet šeit kādu teikumu vai ko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the Sun Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Kas tie ir par jēdzieniem? Termini? Ja tā, tad vajadzētu pietikt ar šo: http://termini.lza.lv/term.php Ja tu nezini ka tas latviski skan :D tad jau ir problema (( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the Sun Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 (edited) Nu nevar saprast, ko tieši tu nespēj iztulkot? Varbūt iemet šeit kādu teikumu vai ko... Man vajag kompsavilkuma pastastit par mySQL, PHP, Apatche, SOAP, HTML, CSS, LUA (latviski) tulkot man ir diezgan gruuti, jo mana dzimta valoda, diemzel nav LV :( kaut gan uszkatu ka LV zinashanas man ir diezgan labas. Ko es gribeju dariit ar to, ja atrastu tekstu: vienk ar saviem vardiem kaa vien varu, parrakstiit un lielikt atsauci uz to vietu, kur tas tika panemts P.S. Par LUA/CSS Nav ko daudz tolkot, jo te nav kas daudz stastams, te jau esmu ar mieru pamokties ar Wikipediju, bet mySQL ... P.P.S Teorijai jabut ap 30 lappusem :O Edited February 20, 2012 by the Sun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Savā dzimtajā valodā nevari atrast kaut kādus tekstus par to, kas ir mysql, kas ir php, utt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Izlasi angliski un pasaki saviem vārdiem to pašu latviski. Kur problēma? Piemēram: http://www.tizag.com/mysqlTutorial/ MySQL is currently the most popular open source database server in existence. On top of that, it is very commonly used in conjunction with PHP scripts to create powerful and dynamic server-side applications. MySQL ir patreiz populārākā atvērtā koda programmatūras datu bāze. Tāpat tā ļoti bieži tiek lietota kopā ar PHP, lai radītu efektīvas un dinamiskas servera puses aplikācijas. Vai tā arī ir tā problēma? Ja tā, tad steidzami mācies angļu valodu, tulko kaut pa vārdam un tad uzraksti saviem vārdiem normālu teikumu. Bet bez angļu valodas, tev arī nav īsti jēgas no tā bakalaura darba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts