aika Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Pārbaudu savu pārliecību: dizainera un sistēmanalītiķa sazvērestība mani iedzinusi strupceļā pieprasot input type password izveidot kā multiline! IMHO tas nav iespējams, tomēr esmu gatavs pieņemt arī pretējo (uzskatāmā veidā)! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Taisi textarea, ar JS visus simbolus aizstāj ar *, glabā kādā mainīgajā pašu ierakstīto parolu. Kur problēma? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Ļoti slikts dizaineris. Ja vien tas nav kaut kas īpašs, tad es teiktu tā - Tev nav paveicies ar komandu. Diemžēl tā ir ļoti bieža situācija. Dizaineris un Web dizaineris ir stipri atšķirīgas lietas, kas diemžēl ne visiem ir saprotams. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Un vispār, pēc veselā saprāta vadoties, kāda hren ***a pēc vajag multi line passwordu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aika Posted November 26, 2011 Author Report Share Posted November 26, 2011 jo pasword fields ir uzzīmēts apļa formā! :) da labi, izcīnīju jau - aplis ir aplis, bet parole tajā ir vienā rindā... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) pasword fields ir uzzīmēts apļa formā! :)[..] Kāds pīpē kaut ko labu :D Edited November 26, 2011 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Es ar labprāt redzētu dizainu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aika Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 nu tā kā man piespēlēja tikai 'sagriezt' html, tad par projekta vispārējo gatavību neesmu informēts :) Bet tiklīdz būs gaisā - došu ziņu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 jo pasword fields ir uzzīmēts apļa formā! :) da labi, izcīnīju jau - aplis ir aplis, bet parole tajā ir vienā rindā... vispar tur var iztikt ar parastu INPUT type"password" , uzliekot ar "Position : abslute; border:none" virsuu vajdzigajm dizinam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aika Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 nu tā jau tika darīts, bet vizuāli tā tik un tā ir tikai rinda pa vidu aplim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 A kā tad teksts raksīsies? :D Pa apli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 A kā tad teksts raksīsies? :D Pa apli? Zini, ir redzēti arī 'debīlāki' dizaini, tā ka teksta rakstīšana pa apli, vel ir sīkums ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 What's seen can't be unseen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Piemērus studijā. Izklaidei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts