gunmetal Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Čav... Šodien ievajadzējās skriptu, kurš post formu ievieto datubāzē bez refresh. nekur netā nevar dabūt, ja dabū, tad netādu kā vajag. Lūdzu palīdziet ;) Ja zini kodu ievieto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Meklē kā "AJAX form". Piemēram šeit ir laba pamācība. Bet tagad nopietni... kas Tev par problēmām? Izmanto meklēšanu kā Mēs visi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted June 8, 2011 Author Report Share Posted June 8, 2011 Ja palasītu topic, tad tur ir paskaidrots, kas par problēmu... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted June 8, 2011 Author Report Share Posted June 8, 2011 Karoče paldies par " Meklē kā "AJAX form". " Noderēja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ja palasītu topic, tad tur ir paskaidrots, kas par problēmu... :P nekur netā nevar dabūt, ja dabū, tad netādu kā vajag. Lūdzu palīdziet ;) es sapratu tavu problēmu tur karoč ir tada štele ka tur ir ta ka nav vienmer tas kas vajadzīgs, bet dabut var tur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Tas ko Es pateicu ir tas, kas Tev ir vajadzīgs. Tev pat tika iedots links, kura ir "noob-level" "step-by-step" pamācībā kā to uztaisīt. Kas Tev vēl nepatīk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted June 8, 2011 Author Report Share Posted June 8, 2011 Tas ko Es pateicu ir tas, kas Tev ir vajadzīgs. Tev pat tika iedots links, kura ir "noob-level" "step-by-step" pamācībā kā to uztaisīt. Kas Tev vēl nepatīk? Tā kā mani neinteresē JS tāpēc es pat negribu saprast un man nevajag... Wnk mājas lapas lietotāji pieprasīja lai čats darbojas bez refresh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Tad paskaidro kā to var panākt ar PHP... bez "refresh" iegūt rezultātu. Es arī gribētu iemācīties! P.S. AJAX ir balstīts uz JScript'a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted June 8, 2011 Author Report Share Posted June 8, 2011 Nu bet es taču teicu, ka nevēlos iemācīties wnk vajadzēja un viss! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Šādos gadījumos parasti sāk runāt par konkrētām naudas summām. Par velti šeit Tev neviens neko netaisīs. Te Tev palīdzēs saprast, kā to uztaisīt pašam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 "Bez refresh" var nosimulēt ar iframe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 (edited) Arī ar to saprastpalīdzēšanu pēc tādiem tekstiem būs kā būs... pērle nevēlos iemācīties wnk vajadzēja un viss! Es tikai vēl gribētu lasīt pamatojumu, kāpēc nevar būt refresh. Kā arī to, vai ko ar to "refresh" ir domājis, varbū nesapratām mēs ko. Edited June 9, 2011 by mounkuls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted June 9, 2011 Author Report Share Posted June 9, 2011 Es taču teicu ka viss ir gatavs tikai vajadzēja atrast to skriptu un viss :D Come on te visi tādi lecīgi palikuši... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sega99 Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 noņem visu js vai viņš domāja noteikti json ko viņš 100% neuztaisīs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Kāpēc Tu cel vecus topikus dienas gaismā? Tak paskaties uz datumu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts